Hesabım
    Arthur Çizgi Dizisi, 25 Yılın Ardından Sona Eriyor

    Arthur devam ediyormuş!

    1996 yılında başlayan çizgi dizi Arthur'un hala devam ediyor olduğu ortaya çıktı. Ancak Arthur'un 25. sezonu son sezonu olacak. Böylece çizgi kahramanlarımız ekranlara 2022'de veda edecek. Dizinin sona ereceği açıklaması Finding DW podcast programında paylaşıldı.

    Marc Brown'ın 1976 yayınlanan çocuk kitapları serisinden uyarlanan Arthur çizgi dizisi izleyicilerine veda ediyor. Birçok meme'e konu olan Arthur'un yumruğunu artık daha az göreceğiz. 25 yıldır ekranlarda olan Arthur'un çekimlerinin tamamen bitirildiği resmi olarak duyuruldu. Çizgi diziyi geliştiren isim Kathy Waugh, Finding DW isimli podcast programında açıklamayı yaptı. Programın sunucusu ise Dora karakterini seslendirmesiyle tanınan Jason Szwimmer olarak biliniyor.

    Kathy Waugh, esasen Arthur'un prodüksiyonunu 2 yıl önce bitirdiklerini söyledi. Yıllardır ayakta olan Elwood City ve sakinleri, artık emekli oluyor gibi görünüyor. Ancak Kathy Waugh, Arthur'u bitirmekle hata ettiğini ve Arthur'un geri dönmesi gerektiğini ifade etti.

    Arthur'un 25. sezonu 2022'nin kış aylarında yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top