Hesabım
    Brooklyn Nine Nine'ın Final Sezonundan Fragman!

    Brooklyn Nine Nine, 8. sezonuyla ekranlara veda ediyor.

    Dan Goor ve Michael Schur'un yaratıcısı olduğu, büyük bir hayran kitlesine sahip olan Brooklyn Nine Nine'ın 8. sezonundan resmi fragman paylaşıldı. 8. sezonuyla birlikte finalini yapacak olan Brooklyn Nine Nine'da son kez Jake, Amy, Boyle, Raymond Holt, Rosa, Terry ve diğer harika karakterleri izleme şansı yakalayacağız.

    Brooklyn Nine Nine'ın 8. ve son sezonu uzun süredir büyük bir merakla bekleniyordu. Dizinin yeni sezonunun, Amerika'da yaşanan politik olaylar nedeniyle baştan yazıldığı bilinenler arasında yer alıyor. Yeni sezonla birlikte Jake ve Amy'nin taze ebeveyn olmasını, Hitchcock ve Scully'nin tüm beceriksizliklerine rağmen hala ekipte yer almaya devam etmesini, Holt'un robotik olduğu kadar babacan tavırlarını ve daha birçok sevdiğimiz şeyleri bir kez daha izleyeceğiz.

    Brooklyn Nine Nine'da gönüllere taht kuran Andy Samberg'ün yanı sıra  Stephanie BeatrizJoe Lo TruglioMelissa FumeroAndre Braugher, Terry Crews, Dirk Blocker, Joe McKinnon MillerChelsea PerettiMarc Evan JacksonJason Mantzoukas bulunuyor. Brooklyn Nine Nine esasen 5. sezonun sonunda iptal edilmişti. Fox bünyesinde yayınlanan 5 sezonun ardından NBC ile yoluna devam etti. 8. sezonun revize edilmesinin nedeni, Amerika'da büyük bir siyahi ayaklanmasına neden olan George Floyd'un katledilmesi olayıydı.

    Brooklyn Nine Nine'ın 8. sezonu, NBC kanalında 12 Ağustos tarihinde yayınlanmaya başlayacak. Ayrıca diziye Netflix üzerinden ulaşılabiliyor. Ancak yeni sezonun ne zaman geleceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top