Hesabım
    Archer'ın 12. Sezonundan Fragman!

    Sterling ve ekibi yine dünyayı kurtarıyor.

    FX, sevilen animasyon dizisi Archer'ın 12. sezonundan yeni bir fragman paylaştı. Komedi türündeki ajan dizisinin yeni fragmanı her zamanki gibi fazla açık sözlü ve bolca söylem içerikli gibi görünüyor. Şimdiden Archer 12. sezonun bolca kült aksiyon sahnesine tanıklık ettireceğini söyleyebiliriz.

    Archer 12. sezon fragmanında Sterling Archer'ın ekibiyle birlikte dünyayı yine kurtardığını söylediğini görüyoruz. Tabii fragmanın geri kalanında kurtarmaya dair çok bir şey göremiyoruz. Noir, macera ve bilim kurguyu birleştiren Archer, geniş bir seslendirme kadrosuna sahip. H. Jon Benjamin, Sterling Archer'ı; Amber Nash, Pam'i; Judy Greer, Cheryl'i; Chris Parnell, Cyril'i; Aisha Tyler, Lana'yı; Jessica Walter ise Malory Archer'ı seslendiriyor.

    Yıllardır tüm türleri birbiriyle harmanlayan Archer dizisi 11. sezonuyla birlikte tam olarak ajan dizisi kıvamını yeniden almıştı. 12. sezonda ekibimiz Uluslararası Istihbarat Teşkilatı'na savaş açacak. Bir ajan grubu, Archer'ın ekibini tehdit ediyor olacak.

    Archer'ın 12. sezonu, 25 Ağustos tarihinde yayınlanmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top