Hesabım
    Lily James ve Sebastian Stan'li Pam & Tommy Dizi Çekimleri Tamamlandı

    Pamela Anderson ve Tommy Lee'nin hikayesini anlatan Hulu dizisinin çekimleri tamamlandı.

    Hulu yapımı Pam & Tommy'nin çekimlerinin tamamlandığı resmi olarak duyuruldu. 8 bölümlük mini dizi olarak yayınlanacak olan Pam & Tommy, Pamela Anderson ve Tommy Lee'nin olaylı aşk hikayesini anlatıyor. Dizinin başrolünü Sebastian Stan ile Lily James paylaşıyor.

    Bir süre önce Pam & Tommy dizisinden paylaşılan görsel, herkesi şoka uğratmıştı. Lily James'in Pamela Anderson olduğu görselde, Lily James'ten eser olmaması dikkatleri çekmişti. Şimdi ise dizinin çekimlerinin tamamen sonlandırıldığı açıklandı. Pam & Tommy'de Lily James'e The Falcon and the Winter Soldier'ın yıldızı Sebastian Stan eşlik ediyor. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Seth Rogen, Nick Offerman ve Taylor Schilling yer alıyor. 

    Pam & Tommy, tanıştıktan 96 saat sonra evlenen aktris Pamela Anderson ile Mötley Crüe’nun bateristi Tommy Lee‘nin çalkantılı ilişkisini konu ediyor. Pamela Anderson ve Tommy Lee'nin sansasyonel ilişkisine odaklanılan dizide, çiftin balayı sırasında çalınan seks kasetlerinin halka sızdırılmasının ardından yaşananlar gözler önüne seriliyor.

    Pam & Tommy'yi Craig Gillespie yönetti. Rob Siegel ise dizinin senaryosunu kaleme aldı. Seth Rogen ve Evan Goldberg, Pam & Tommy'nin yapımcılığını üstlendi. Hulu dizisi Pam & Tommy'nin ne zaman gösterimin yapacağı şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top