Hesabım
    Digimon Anime Dizisi İçin "Digimon Adventure 02" Filmi Çekiliyor

    Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna'nun yönetmen ve senaristi, Digimon Adventure 02 için harekete geçti.

    Bir neslin en sevdiği anime dizilerinden biri olan Digimon için yeni bir film çekiliyor. 1 Ağustos'ta DigiFes 2021 etkinliği sırasında yapılan duyuruya göre Digimon: Adventure 02 isimli bir film için harekete geçildi. Toei Animation, duyuruyu yapan şirket oldu.

    Digimon Adventure 02, Tomohisa Taguchi tarafından yönetilecek ve Akatsuki Yamatoya filmin senaryosunu kaleme alacak. Taguchi ve Yamatoya daha önce de bir Digimon filmi için birlikte çalışmıştı. İkiliyi Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna filminden tanıyoruz. Yeni Digimon filmi, Daisuke Motomita'yı odağına alacak. Teaser'da Daisuke'nin dijital tasarımlarını görüyoruz. Ancak yanında hiç digimon olmadığını da görüyoruz. Teaser'da Daisuke'nin digimonlarla arkadaş olan ilk kişi olduğu söyleniyor.

    Digimon Adventure 02, Digimon Adventure'ın devamı niteliğinde olacak. Hikari Yagami ve Takeru "T.K." Takaishi, yeni digimon ekibine katılıyor. Filmin konusu hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı. Digimon dizisi 1999 ile 2003 yılları arasında yayınlanmıştı. Ülkemizde de geniş bir izleyici ve hayran kitlesine sahipti. Filmin ne zaman gösterime gireceği şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top