Hesabım
    Lena Waithe'li "The Chi" Dizisine 5. Sezon Onayı!

    The Chi'nin devamı için yeşil ışık yakıldı.

    Master of None ve Westworld gibi onlarca yapımla tanınan yapımcı, yazar ve oyuncu Lena Waithe'nin kaleme aldığı The Chi dizisinin 5. sezonuna onay verildi. Showtime'da yayınlanan dizinin sezon finali, 1 Ağustos tarihinde yapılmıştı. Showtime, bunun ardından yeni bölümler için harekete geçti.

    The Chi'nin konusu ise şöyle: Şikago'nun güney kısmında; çocuklar okula, aileleri işe gitmek için hazırlanıyordur. Gençler para kazanmaya çalışıyor, yaşlılar ise çitlerinden dışarıya bakıp etrafı izlemektedir. Fakat bu zor bölgede, gerçek tehlikeler vardır; basit kararlar hayat meselesi sonuçlar getirebilir. The Chi, rastlantı sonucu birbiriyle tanışmış ancak bağlılık ve affedilme ihtiyacıyla birbirine bağlanmış bir grup bölge sakininin hikayesi.

    The Chi'nin yıldız oyuncuları arasında Michael V. Epps, Birgundi Baker, Shamon Brown Jr., Curtiss Cook, Luke James, Jacob Latimore, Alex Hibbert ve Yolonda Ross bulunuyor. Geçtiğimiz sezon ayrıca dizi Tabitha Brown, Jason Weaver, Vic Mensa, Tai Davis, Da Brat, Tyla Abercrumbie, Miriam A. Hyman, Hannaha Hall, La La Anthony, Jasmine Davis, Kandi Burruss ve Judae’a Brown'u konuk etmişti.

    Lena Waithe'nin yaratıcısı ve yapımcısı olduğu The Chi'nin yapımcıları arasında Common, Aaron Kaplan, Rick Famuyiwa, Rishi Rajani, Derek Dudley ve Shelby Stone bulunuyor. Dizinin 4. sezonu 23 Mayıs ise 1 Ağustos tarihleri arasında 10 bölüm olarak yayınlandı. Yeni sezon için henüz bir tarih verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top