Hesabım
    "Impeachment: American Crime Story" Dizisinden Beanie Feldstein'li Poster!

    American Crime Story, yeni hikayesiyle karşımıza çıkacak.

    American Crime Story'nin yeni sezonu Impeachment: American Crime Story'den ilk görsel resmi olarak paylaşıldı. Beanie Feldstein'in Monica Lewinsky'ye dönüştüğünü görselde görüyoruz. American Crime Story'nin 3. sezonu, Amerika'da büyük patlak veren bir seks skandalını konu edinecek.

    FX'te yayınlanan American Crime Story, Ryan Murphy'nin imzasını taşıyor.  Scott AlexanderLarry Karaszewski ve Tom Rob Smith'in yaratıcısı olduğu dizinin üçüncü sezonu olan Impeachment: American Crime Story, Amerika Birleşik Devletleri'nin 42. başkanı Bill Clinton'ın seks skandalı konu edinecek. Linda Tripp, Bill Clinton ve Monica Lewinsky arasında geçen telefon konuşmalarını gizlice kaydeden isimdi. Söylenenlere göre bu durumdan Lewinsky'nin haberi yoktu. Bu kayıtlar, daha sonraları açılan Clinton soruşturmasında kanıt niteliği taşıyan belgeler oldu.

    Bu skandalda adı Clinton ile birlikte geçen Monica Lewinsky'ye Olivia Wilde yönetmenliğindeki Booksmart'ın yıldızı Beanie Feldstein hayat verecek. Lewinsky'nin sırlarını ortaya çıkaran kişi olarak bilinen Linda Tripp ise, Sarah Paulson tarafından canlandırılacak. American Crime Story bir kez daha ülke çapında çok hassas olan bir konuyu gündeme getirecek.

    American Crime Story, 2016 ve 2018 yıllarında En İyi Mini Dizi Emmy ödüllerinin sahibi olmuştu. İlk sezonu  Jeffrey Toobin'in The Run of His Life: The People v. O. J. Simpson kitabından uyarlanmıştı. İkinci sezonu Maureen Orth'un Vulgar Favors: Andrew Cunanan kitabından uyarlanan ve Gianni Versace'nin suikastini anlatan The Assassination of Gianni Versace oldu. Dizinin kötü adamı Darren Chris'e de ödül takdim edilmişti. 

    Impeachment: American Crime Story, 7 Eylül'de FX kanalında yayın hayatına başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top