Hesabım
    Zoe Saldana, Anime Dizisi "Dark Star Squadron"da Yer Alacak

    Crunchyroll ve Zoe Saldana, iş birliğine gidiyor.

    Guardians of The Galaxy filmlerinin yıldız oyuncusu Zoe Saldana'nın seslendirmesini yapacağı Dark Star Squadron'un resmi duyurusu yapıldı. Uzayda geçecek olan Dark Star Squadron bir anime dizisi olarak karşımıza çıkacak.

    Zoe Saldana ve kız kardeşleri Cisely Saldana ve Mariel Saldana'nın ortak olduğu Cinestar Pictures'ın orijinal yapımı Dark Star Squadron için harekete geçildi. Bridezillas ile tanınan Todd Ludy, Saldana kardeşlere senaryo konusunda eşlik etmek üzere anlaşma imzaladı. Pollinate Entertainment'tan Sonia A. Gambaro ve Maytal Gilboa ise Dark Star Squadron'un yapımcılığını üstlenecek.

    Saldana kardeşler, Dark Star Squadron hakkındaki heyecanlarını şu sözlerle paylaştı: "Kendimiz de gerçek birer animasyon ve anime hayranı olarak geniş kitlelere Crunchyroll ile yapacağımız iş birliği sayesinde Dark Star Squadron'u getireceğimiz için çok heyecanlıyız. Ekiple tanışmak ve sıradışı kahramanlarımızın hikayesini izlemek için sabırsızlanıyoruz."

    Epik bir uzay animesi dizisi olması planlanan Dark Star Squadron'da henüz genç olan kahramanlarımız çaldıkları bir uzay gemisiyle birlikte çıktıkları yolculuktan dönerler. Döndüklerinde akademiyi yok edilmiş olarak bulurlar. Akademi öğrencilerinden hiçbir iz yoktur. Kahramanlarımız kendini kaybolanların peşine düşmüş olarak bulacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top