Hesabım
    LEGO Star Wars Terrifying Tales, Cadılar Bayramı'nda Disney+'ta!

    LEGO Star Wars Terrifying Tales için tarih belirlendi.

    Lego Star Wars maceraları yeni hikayelerle ekranlara dönüyor. Disney+'ta yayınlanacak olan Lego Star Wars Terrifying Tales filmi, Cadılar Bayramı döneminde izleyici karşısına çıkacak. Geçtiğimiz yıl noel döneminde ise bir Lego Star Wars özel bölümü paylaşılmış ve George Lucas'ın 1978 yapımı orijinal filmiyle dalga geçilmişti.

    Terrifying Tales, Star Wars: The Rise of The Skywalker filminin ardından yaşananları konu edinecek. Film ile birlikte Mustafar gezegenine gideceğiz. Mustafar gezegeninin Anakin Skywalker'ın karanlık tarafa kesin olarak geçiş yaptığı gezegen olduğu biliniyor. Graballa the Hutt, Darth Vader'ın kalesinin yeni sahibidir. Graballa'nın tek amacı tüm galaksiyi Sithlerin oteline çevirmektir. LEGO Star Wars Terrifying Tales'de tanıdık yüzlerden Dean, Poe ve BB-8'i göreceğiz.

    Poe ve BB-8, X-Wing'in tamir olmasını bekliyordur. Graballa'nın mekanik ekibinin bir üyesi olan Dean ve Vader'ın sadık hizmetkarı Vanee ile birlikte kalenin derinliklerine ineceklerdir. Burada üç harika Cadılar Bayramı hikayesi anlatılacaktır. Poe Dameron'ı orijinal oyuncu olan Oscar Isaac seslendirmeyecek. Onun yerine Jake Green bu görevi üstlenecek. Ayrıca seslendirme kadrosunda Raphael Alejandro, Dana Snyder, Tony Hale, Christian Slater, Trevor DevallMary Elizabeth McGlynn gibi isimler yer alacak.

    Terrifying Tales'i Ken Cunningham yönetti. David Shayne ise senaryosunu kaleme aldı. Film, 1 Ekim tarihinde Disney+'taki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top