Hesabım
    What If...? Klibinde Robot Steve Rogers Var!

    What If...?'te milyonlarca farklı olasılıktan birkaçını izleyeceğiz.

    Chris Evans'ın Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Steve Rogers, bir robota dönüşüyor. Marvel'ın merakla beklenen yeni dizisi What If...?'ten yepyeni bir klip paylaşıldı. Klipte hiç umulmadık bir şekilde gördüğümüz Steve Rogers'ın yanı sıra Peggy Carter, Bucky Barnes ve Dum Dum Dugan'ı izliyoruz.

    A.C. Bradley'nin yaratıcısı olduğu What If...? izleyici karşısına çıkmaya hazır. What If...?, Marvel çizgi romanlarının uçsuz bucaksız dehlizlerinde gezinmemizi sağlayacak. Farklı olasılıkları, çoklu evrenlerde gözler önüne serecek olan What If...? devasa bir seslendirme kadrosuna sahip. Hatta geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Chadwick Boseman'ın sesinden Star Lord'u izleyeceğiz. Ancak What If...? kadrosunda Robert Downey Jr.Chris EvansScarlett JohanssonBrie LarsonElizabeth Olsen ve Tom Holland gibi isimler bulunmuyor. Robot Steve Rogers'ı da kimin seslendirdiği bilinmiyor. Peggy Carter'ı ise Captain America olarak izlemek, What If...? için heyecanlanmamıza neden oluyor.

    Marvel, yakın zamanda WandaVisionThe Falcon and The Winter Soldier ve Loki dizilerini izleyici karşısına çıkardı. Tüm diziler Disney+ üzerinden yayınlandı. Diziler büyük başarı yakaladı. Ancak korsan olarak izlenebilme şansı vermesi, Disney için olumsuz bir yön oldu. Son olarak Scarlett Johansson, Black Widow filminin Disney+'ta yayınlanması, korsan olarak izlemeye açık olması ve buna bağlı olarak para kaybetmesi nedeniyle Disney'e dava açmıştı. Emma Stone ve Emily Blunt'ın da aynı niyette olduğu söyleniyor.

    What If...?, 11 Ağustos'ta Disney+'ta izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top