Hesabım
    The Shining'in Otelinde Geçen "Overlook" Dizisi, HBO Max'te Yer Bulamadı

    Overlook'un kanalı, HBO olmayacak.

    Dustin Thomason ve Scott Brown'un yaratıcısı olduğu Overlook dizisi hakkında yeni gelişmeler bulunuyor. Dizi, adını Stephen King'in romanından uyarlanan The Shining'in geçtiği otelden alıyor. Overloook'ta Torrance ailesinin başından geçen dehşet verici olayların yaşandığı Overlook Oteli'nin farklı hikayeleri anlatılacak. Ancak yeni açıklamalara göre dizi, kendine HBO Max'te yer bulamadı.

    The Shining, Warner Bros'un ellerinden çıkarak izleyici karşısına geçmiş ve bir klasiğe dönüşmüştü. Aynı şekilde yakın zamanda vizyona giren ve Torrance çiftinin oğlu Dan Torrance'in yetişkin halinin hikayesini anlatan Doctor Sleep de Warner Bros altında gösterimini yapmıştı. Ancak Overlook dizisinin yayınlanması için, bir WarnerMedia yayın organı olan HBO ile anlaşma sağlanamadı. J.J. Abrams'in kurucusu olduğu Bad Robots ve Warner Bros Television, Overlook'u hayata geçiriyor. Ancak HBO Max, dizinin kendisi için uygun olduğunu düşünmüyor. Bu durumda Abrams ve ekibinin, Overlook için başka bir streaming platformu arayacağı düşünülüyor. 

    Overlook Oteli'nde birçok açıklanamayan paranormal olayın gerçekleştiği biliniyor. Dehşet verici hayaletler, şiddet ve kaos dolu bir geçmiş, otele hakimdi. Şimdi ise Overlook dizisi sayesinde bu geçmiş gün yüzüne çıkacak. 2019'dan bugüne geliştirime aşamasında olan Overlook'un yapımcıları arasında J.J. Abrams, Ben Stephenson ve Rachel Rusch Rich bulunuyor. 

    Her ne kadar Stanley Kubrick'in yönettiği The Shining gelmiş geçmiş en popüler korku yapımlardan biri olsa da, kitabın sahibi Stephen King'in hiçbir zaman filmi beğenmediği biliniyor. Wendy'nin karakterinin hatalı aktarılmış olması, Jack'in değişiminin farklı anlatılması gibi olaylar, King'in sıraladığı nedenler arasında yer alıyordu. The Shining'in yerine 1997 yılında aynı isimle çekilen mini diziyi tercih ettiği söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top