Hesabım
    Lucifer'ın 6. Sezonundan Yeni Poster

    Lucifer, Netflix'teki final sezonu için hazırlanıyor.

    Tom Kapinos'un yaratıcısı olduğu sevilen dizi Lucifer, 6. sezonuyla kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor. Tom Ellis'in başrolünde yer aldığı diziden yeni bir poster paylaşıldı. Lucifer, 6. sezonuyla birlikte finalini yapacak. Böylece popüler yapım veda etmesine karar verilenden çok daha uzun bir yayın hayatına sahip olarak ekranlara veda edecek.

    Lucifer'ın 5. sezonunun sonunda Lucifer Morningstar ve Chloe Decker'ın mutlu son tarzındaki sahnesini izlemiştik. Lucifer, kötü ikiz kardeşi Michael'ın kanatlarını kesmiş, Flaming Sword'u ve Tanrı'nın yerini talep etmişti. Böylece Lucifer şeytan olmakla dedektif olmak arasında gelgitli bir döneme girdi. Bolca aksiyon, kalp kırıklıkları, komedi, romantizm barındıran Lucifer dizisi son kez 10 Eylül tarihinde karşımıza çıkacak.

    Lucifer'ın yıldızları arasında Tom Ellis, Lauren German, D.B. WoodsideLesley-Ann Brandt ve Rachael Harris bulunuyor. Dizi, ilk olarak Fox'ta yayınlandı, ancak kanalda iptal edildikten sonra Netflix'te yenilenerek kaldığı yerden devam etti. Lucifer'ın son sezonu olduğu onaylanan 6. sezon, mart ayında Henderson'dan gelen bir tweet ile resmileşti. Lucifer hayranları Twitter'da trend olan #ThankYouLucifer hashtag'ini gündeme taşıdı ve yeni sezon haberini sosyal medyada kutlayıp destekledi.

    5. sezonun ilk kısmı 2020'nin Ağustos ayında yayınlanmış, 2. kısmı ise 2021'in Mayıs ayı içerisinde izleyici karşısına çıkmıştı. Lucifer 6. sezonun yayın tarihi ise 10 Eylül 2021.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top