Hesabım
    Impeachment: American Crime Story'den İlk Fragman!

    American Crime Story'nin 3. sezonundan ilk fragman paylaşıldı.

    FX'te yayınlanacak olan American Crime Story'nin 3. sezonu Impeachment: American Crime Story'den resmi bir fragman paylaşıldı. Beanie Feldstein'in yıldızı olacağı Impeachment: American Crime Story, Amerika'da büyük patlak veren ve Bill Clinton'ın dahil olduğu bir seks skandalını konu edinecek.

    Scott AlexanderLarry Karaszewski ve Tom Rob Smith'in yaratıcısı olduğu American Crime Story'nin üçüncü sezonundan ilk resmi fragman paylaşıldı ve yeni sezon heyecan yarattı. Fragman yalnızca 1 dakika olmasına ve çok fazla şey vaat etmemesine rağmen, edindiği konu nedeniyle ilgileri üzerine çekiyor. Özellikle Beanie Feldstein'in canlandırdığı Monica Lewinsky'nin Bill Clinton'a Bill dediği an, ilgileri canlı tutuyor.

    Impeachment: American Crime Story, Amerika Birleşik Devletleri'nin 42. başkanı Bill Clinton'ın seks skandalı konu edinecek. Linda Tripp, Bill Clinton ve Monica Lewinsky arasında geçen telefon konuşmalarını gizlice kaydeden isimdi. Söylenenlere göre bu durumdan Lewinsky'nin haberi yoktu. Bu kayıtlar, daha sonraları açılan Clinton soruşturmasında kanıt niteliği taşıyan belgeler oldu.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Beanie Feldstein'in yanı sıra Sarah Paulson, Margo Martindale, Annaleigh Ashford, Anthony Green, Billy Eichner, Betty GilpinEdie Falco gibi isimler yer alıyor. American Crime Story, 2016 ve 2018 yıllarında En İyi Mini Dizi Emmy ödüllerinin sahibi olmuştu. İlk sezonu  Jeffrey Toobin'in The Run of His Life: The People v. O. J. Simpson kitabından uyarlanmıştı. İkinci sezonu Maureen Orth'un Vulgar Favors: Andrew Cunanan kitabından uyarlanan ve Gianni Versace'nin suikastini anlatan The Assassination of Gianni Versace oldu. Dizinin kötü adamı Darren Chris'e de ödül takdim edilmişti. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top