Hesabım
    Netflix Yapımı Cobra Kai'nin Yeni Sezonundan Teaser!

    Cobra Kai, 4. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Josh HealdJon Hurwitz ve Hayden Schlossberg'in yaratıcısı olduğu Cobra Kai dizisinden yepyeni bir teaser paylaşıldı. Karate Kid ile aynı evrende geçtiği bilinen Cobra Kai'nin yeni sezon teaserında karakterlerin mücadelelerine kısa bir bakış atıyoruz. Ayrıca binadan binaya atlayan ve Sam olduğu düşünülen genç bir kadın dikkatleri çekiyor.

    Cobra Kai'nin yeni sezon teaserında Johnny Lawrence'ın blokları devirdiği, Daniel LaRusso'nun Miguel ile antrenman yaptığı, ekibimizin diğer üyelerinin All Valley Tournament'ta bir kez daha yer aldıkları görülüyor. Ama teaserın Cobra Kai 4. sezon için tarih verdiği görülmüyor. Aralık ayı verilen dizinin tarihini Netflix'in daha erken bir tarihe alabileceği düşünülüyor.

    Emmy adaylığı bulunan Cobra Kai'nin ilk sezonunda 1984 yılında gerçekleşen All Valley Karate Turnuvası'nda yaşananların otuz yıl sonrası anlatılıyor. İki dövüşçü de yıllar içerisinde olgunlaşmış ve farklı hayatlar sürmüştür. Zor zamanlardan geçen Johnny Lawrence, geçmişteki günlerine geri dönebilmek için dövüş okulu Cobra Kai’yi yeniden açar ve yeni öğrencilerini eğitmeye başlar. Johnny Lawrence ve Daniel LaRusso arasındaki rekabet ise yeniden kızışacaktır.

    Cobra Kai'nin oyuncu kadrosunda William Zabka, Ralph MacchioXolo Maridueña, Gianni DeCenzo, Tanner Buchanan, Jacob Bertrand, Martin Kove, Thomas Ian Griffith gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top