Hesabım
    Kıyamet Sonrasında Geçen "Y: The Last Man"den Fragman!

    FX, Y: The Last Man'i izleyici karşısına çıkarmak için hazırlanıyor.

    FX, bir DC çizgi roman serisini ekranlara aktarmak üzere uyarladı. İzleyici karşısına geçmeye hazırlanan Y: The Last Man'den resmi bir fragman paylaşıldı. Sonbahar aylarında yayın hayatına başlayacak olan Y: The Last Man, kıyamet sonrası dünyasında geçen bir fantastik yapım olacak. Y: The Last Man'de erkeklik sona erer ve kadınların soyu yükselişe geçer.

    DC çizgi romanı Y: The Last Man’in ekran uyarlaması, kişi hariç dünyadaki tüm erkeklerin öldüğü bir evrende geçiyor. Ama bir cis erkek hayatta kalmıştır. Yorick Brown ve maymunu bu yeni dünyada yaşamaya çalışacaktır. Dünyayı yeniden restore etme şansı doğmuştur ve daha iyi bir şekilde inşa edileceğine inanılıyordur. Brian K. Vaughan ve Pia Guerra’nın kaleme aldığı ödüllü çizgi roman cinsiyet, sınıf ve hayatta kalma mücadelesi gibi kavramları işliyor.

    Y: The Last Man'de dünyadaki son adam olarak Ben Schnetzer'i izleyeceğiz. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Diane Lane, Ashley Romans, Olivia Thirlby, Jess Salgueiro, Laura de Carteret, Samantha Brown gibi isimler yer alıyor. Dizinin showrunner'ı Eliza Clark, ilk iki bölümün senaryosunu da kaleme aldı. Louise Friedberg ise iki bölümü yönetti. Dizinin tüm bölümleri kadın yönetmenler tarafından yönetilecek.

    FX ve Hulu, Y: The Last Man'i eş zamanlı olarak 13 Eylül tarihinde yayına alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top