Hesabım
    Mike Flanagan'ın Yeni Dizisi Midnight Mass'ten Teaser!

    Mike Flanagan'ın Netflix için çektiği Midnight Mass'ten çok kısa bir tanıtım paylaşıldı.

    Mike Flanagan ve Trevor Macy'nin yaratıcısı olduğu Midnight Mass dizisinden yeni bir teaser paylaşıldı. Twitter'da The Haunting of Bly Manor'ın hesabından paylaşılan videoda "We're 30 miles from the mainland with only two ferries a day.", yani "Günde sadece iki feribotla ana karadan 30 mil uzaktayız." sözleri yer alıyor.

    Netflix yapımı Midnight Mass'in yayınlanan teaser'ında eski görünümlü bir feribot karşımıza çıkıyor ve feribotun düdüğü çalıyor. Ardından Crockett Adası'na olan sefer bilgilerinin yer aldığı bir tabela görüyoruz. Video, Twitter'da The Haunting of Bly Manor hesabından paylaşıldığı için ilk başka kimsenin bir şey anlamadığı görülüyor. Sonrasında videonun Midnight Mass'e ait olduğu anlaşılmaya başlandı.

    Midnight Mass, küçük bir topluluğun yaşadığı ıssız adada hayat bulan esrarengiz bir hikayeyi konu ediyor. Adaya, karizmatik ve gizemli bir rahibin gelmesi ile birlikte birtakım sıra dışı olaylar meydana gelmeye başlar. Dizinin ilk sezonu 7 bölümden oluşacak. Midnight Mass'in oyuncu kadrosunda Mike Flanagan'ın eşi Kate Siegel da yer alacak. Ayrıca Henry Thomas, Samantha Sloyan, Michael Trucco, Zach Gilford, Hamish LinklaterAnnabeth Gish ve Rahul Kohli dizinin diğer yıldızları arasında bulunuyor.

    Midnight Mass için Netflix henüz bir gösterim tarihi belirlemedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top