Hesabım
    Zoey's Extraordinary Playlist, Bir Televizyon Filmiyle Geri Dönüyor

    Zoey's Extraordinary Playlist'te müzik devam ediyor!

    Zoey's Extraordinary Playlist, bir televizyon filmiyle ekranlara dönüş yapıyor. İngiltere'nin streaming platformu Roku iş birliğiyle çekilecek olan film, Zoey's Extraordinary Playlist'in iptal edilmesinin ardından hayranlarının sevinmesine neden oldu.

    NBC kanalında yayınlanan ve çeşitli streaming platformlarında izleyici karşısına geçme imkanı bulan Zoey's Extraordinary Playlist için bir televizyon filmi çekiliyor. Lionsgate Television esasen dizinin iptali sonrası Zoey's Extraordinary Playlist'i farklı streaming platformlarına satmaya çalışmıştı. Son olarak ise Roku'da yayınlanmak üzere bir filmin hayata geçirilmesine karar verildi. 

    2 sezon süren Zoey's Extraordinary Playlist'te Zoey, bilgisayar programcısı olan genç bir kadındır. Babası nörolojik bir hastalıktan muzdarip olan Zoey, birkaç gün boyunca geçmeyen bir baş ağrısı yaşadıktan sonra MRI taramasına girmeye karar verir. Taramaya giren Zoey'i bu sırada pop müzik dinletilir. Pop müzik dinlemekten hiç hoşlanmayan Zoey, kendisine dinlettirilen müzikten kurtulmak isterken deprem meydana gelir. Apar topar taramadan çıkan genç kadın bu andan itibaren anlam veremediği bir olayla karşı karşıya kalır. Çevresindeki insanların isteklerini, düşüncelerini ve arzularını şarkılar eşliğinde duymaya başlayan Zoey, başlarda akıl sağlığında bir sorun olduğunu düşünse de bir süre sonra bu durumu bir şans olarak görmeye başlar.

    Filmin oyuncu kadrosunda diziden Jane LevySkylar Astin, John Clarence Stewart, Peter GallagherMary Steenburgen gibi isimler yer alacak. Zoey's Extraordinary Playlist dizisi şimdilerde Hulu üzerinden izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top