Hesabım
    J.J. Abrams İmzalı Belgesel Dizi UFO, Pazar Günü Prömiyerini Yapıyor

    UFO, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Son Star Wars üçlemesinin yapımcılığı görevini üstlenen, ayrıca Star Wars: The Rise of Skywalker'ın yönetmenliğini yapan J.J. Abrams'in yeni projesi UFO, bu Pazar günü yayın hayatına başlayacak. Showtime kanalında yayınlanacak olan UFO, Mark Monroe ve Paul Crowder'ın yönetmenliğinde hayata geçirildi.

    UFO, insanlığın UFO'lara olan hayranlığı ve ABD hükümeti, özel şirketler ve ordunun potansiyel dünya dışı fenomenlerin ardındaki gerçeği gizleme konusunda nasıl ve ne gibi çıkarları olabileceğine dair araştırmaları gözler önüne seriyor.

    UFO gördüğünü iddia eden birçok insan onlarca yıldır bu konuda gördüklerini dile getiriyorlar. Ancak uzaylıların varlığıyla ilgili resmi bir kurumdan gelen açıklamalar, tüm gidişatı değiştirebilir. 2017 yılında New York Times'ın yayınladığı makale de UFO konusundaki ilgi çekici konulardan biri haline geldi. Makaleye göre, Amerikan Savunma Bakanlığı Pentagon yıllardır UFO'ların izini sürmeye çalışıyor.

    J.J. Abrams'ın Bad Robot Productions şirketi ve Showtime, UFO dizisini dört bölüm şeklinde hayata geçirdi. Belgesel dizi, 8 Ağustos tarihinde yayın hayatına başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top