Hesabım
    Sarah Jessica Parker, Sex And The City Devam Dizisi "And Just Like That"ten Yeni Bir Görsel Paylaştı!

    Mr Big ve Carrie yeniden bir arada.

    Michael Patrick King'in yaratıcısı olduğu Sex and The City devam dizisi And Just Like That, hayranların merakla beklediği yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin yıldız oyuncusu Sarah Jessica Parker, aşk hikayeleri bir efsaneye dönüşen Carrie Bradshaw ve Mr. Big'in yer aldığı yeni bir görsel paylaştı. Görselde her ne kadar çiftimiz yaş alsa da, aşklarından bir şey kaybetmemiş gibi görünüyorlar.

    And Just Like That mini bir dizi olarak karşımıza çıkacak. Dizinin en sevilen ve sağlam karakterlerinden Samantha'yı göremeyecek olmamız da ayrı bir hayal kırıklığı yarattı. Kim Cattral'ın ekibin diğer üyeleriyle arasının yıllardır iyi olmaması nedeniyle Cattral, projeden uzak tutuldu. Ancak Sarah Jessica ParkerKristin Davis ve Cynthia Nixon'ı 50'lerinde bir kez daha izleme şansı yakalayacağız. Ayrıca üç ismin dizideki partnerleri Chris NothDavid Eigenberg ve Evan Handler da And Just Like That'teki yerini alacak.

    And Just Like That 10 bölümden oluşacak. HBO, orijinal Sex and The City dizisini 1998 ile 2004 yılları arasında yayınlamıştı. O dönemde büyük başarı yakalayan dizi onlarca ödüle layık görülmüştü. Sex and The City, bir köşe yazarı olan Carrie Bradshaw'un yazılarına konu yaptığı ilişkileri gözler önüne seriyordu. Kendi yaşamından ve arkadaşlarının yaşamından ilhamla yazdığı yazıların dizi ile birlikte hala birçok izleyiciye ilham olduğunu söyleyebiliriz. Ancak Sex and The City'nin eleştirildiği bazı yönler vardı. Carrie, Charlotte, Samantha ve Miranda'nın yanı sıra dizide neredeyse hiç kültürel çeşitlilik yoktu. Üstelik LGBTİQ+ karakterlere de klişe metinler yazılıyordu. Beyaz Amerikalı hayat hikayeleri anlatan dizi, bir açıdan izleyicileri büyülerken diğer açıdan eleştirilere maruz kalıyordu.

    And Just Like That'in ne zaman HBO'da izleyici karşısına çıkacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top