Hesabım
    Catherine Zeta Jones, Morticia Addams Olacak!

    Tim Burton imzalı The Addams Family dizisi Wednesday'in Morticia'sı belli oldu.

    Jenna Ortega'nın başrolünde yer alacağı Wednesday dizisinin bir diğer yıldız oyuncusu resmi olarak açıklandı. The Addams Family dizisi olan Wednesday'de Morticia Addams'ı Catherine Zeta Jones'un canlandıracağı duyuruldu. Dizi, Netflix tarafından hayata geçirilecek.

    Tim Burton, son olarak Dumbo filmiyle karşımıza çıkmış ve bir kez daha gönülleri fethetmişti. Ama bir yandan da güç kaybettiği görülen yönetmen, bu kez Netflix ile iş birliğine gidiyor. 8 bölümden oluşması planlanan Wednesday dizisinin başrollerinden birinin Catherine Zeta Jones olacağı duyuruldu. Live action dizinin yaratıcı isimleri Smallville ile tanınan Al Gough ve Miles Millar olacak ve Wednesday'in showrunner'ı olarak görev alacaklar.

    Wednesday'in ortaya çıkan psişik yeteneklerde ustalaşma, kasabayı terörize eden korkunç bir cinayet serisini engelleme ve 25 yıl önce ebeveynlerini karıştıran doğaüstü gizemi çözme girişimleri dizinin odak noktalarını oluşturacak. Komediyle korkuyu birbirine karıştıracak olan Wednesday, Nevermore  Akademisi'nde geçecek. Wednesday, yeteneklerini bu akademide geliştirmeye çalışacaktır. Ama onunla birlikte aynı okulu paylaşan ergen kızların olması ortalığı karıştıracaktır.

    Açıklamalara göre Luis Guzmán da Gomez Addams'a hayat verecek. Tim Burton ilk kez bu diziyle birlikte televizyon için bir iş yapacak. Catherine Zeta Jones, başarısını Chicago, Traffic, Feud, Prodigal Son gibi yapımlarda birçok kez kanıtladı. Şimdi ise Jenna Ortega ile anne kız olarak karşımıza çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top