Hesabım
    Tom Ellis Başrollü Lucifer'ın 6. Sezonundan Fragman!

    Lucifer son kez izleyici karşısına çıkacak.

    Netflix'in sevilen fantastik dizisi Lucifer, son sezonu için hazırlıklarını tamamlıyor. Tom Ellis'in başrolünde bulunduğu Lucifer'ın 6. sezonundan resmi bir fragman paylaşıldı. Fragmanda Chloe'nin şeytanla savaş verdiği görülüyor. Kızgın meleğimiz ise Lucifer'ı yok etmek için canla başla mücadele ediyor.

    Lucifer 6. sezon fragmanının başında Lucifer Morningstar ve Chloe'nin sorgulamaya maruz kaldığını görüyoruz. Lucifer, artık pek de şeytan olmadığından ve dünyada yaptıklarından bahsediyor. Bu kez kıyametin çok yakın olduğunu ve bir de meleğin Lucifer'ı yok etmek üzere yola çıktığını duyuyoruz. Sonunda ise Chloe ve Lucifer birbirleriyle kavga ediyor, Chloe Lucifer'a bir bıçak dayıyor.

    Lucifer'ın yıldızları arasında Tom Ellis, Lauren GermanD.B. WoodsideLesley-Ann Brandt ve Rachael Harris bulunuyor. Dizi, ilk olarak Fox'ta yayınlandı, ancak kanalda iptal edildikten sonra Netflix'te yenilenerek kaldığı yerden devam etti. Lucifer'ın son sezonu olduğu onaylanan 6. sezon, mart ayında Henderson'dan gelen bir tweet ile resmileşti. Lucifer hayranları Twitter'da trend olan #ThankYouLucifer hashtag'ini gündeme taşıdı ve yeni sezon haberini sosyal medyada kutlayıp destekledi.

    5. sezonun ilk kısmı 2020'nin Ağustos ayında yayınlanmış, 2. kısmı ise 2021'in Mayıs ayı içerisinde izleyici karşısına çıkmıştı. Lucifer 6. sezonun yayın tarihi ise 10 Eylül 2021.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top