Hesabım
    Robot Chicken'ın 11. Sezonunda Game of Thrones, Star Wars, Batman ve Daha Fazlası Var!

    Robot Chicken'ın 11. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı.

    Robot Chicken çizgi dizisi Adult Swim kanalında yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Robot Chicken 11. sezon teaser'ı resmi olarak paylaşıldı. Açıklamalara göre 11. sezon, 6 Eylül tarihinde izleyici karşısına çıkacak. Teaser'da modern pop kültüründen onlarca göndermeye maruz kalıyoruz.

    Robot Chicken 11. sezon teaser'ında Batman, Obi Wan Kenobi, The Night King, Joe Exotic, G.I. Joe gibi onlarca tanıdık yüz görüyoruz. Hatta Robot Chicken, iyi çocuklara Şirinler'i de gösterecek gibi görünüyor. Yeni sezonda ayrıca bir Cadılar Bayramı özel bölümü de yer alacak. Bölümde gelmiş geçmiş en çok tanınan korku kahramanlarının şakalarına maruz kalacağız.

    Stoopid Buddy Stoodios'un hayata geçirdiği Robot Chicken'a bir de spin-off mini dizisi çekileceği yakın zamanda duyurulmuştu. Alabama Jackson'da Robot Chicken kahramanlarından bazılarını göreceğiz. Seth Green ve Matthew Senreich, Robot Chicken'ın yaratıcıları olarak senaryoyu bir kez daha kaleme aldı. John Harvatine IV ve Eric Towner yürütücü yapımcı görevini üstlendi. Green, Senreich ve Tom Sheppard, Robot Chicken'ın bölümlerini yönetti.

    11. sezon, 10. sezon bittikten sonra yayınlanan The Bleepin Robot Chicken Archie Comics Special özel bölümünün ardından devam edecek. Adult Swim, Robot Chicken'ın 11. sezonunu 6 Eylül'de yayınlamaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top