Hesabım
    "The White Lotus" 2. Sezon Onayını Aldı

    HBO, The White Lotus dizisinin yeni sezonuna yeşil ışık yaktı.

    HBO'nun yeni sevilen dizisi The White Lotus'un hayranları için iyi haber geldi. HBO, The White Lotus'un 2. sezonu için onay geldiği resmi olarak açıklandı. Bir sosyal hiciv olan The White Lotus'un yaratıcısı Mike White, şimdilerde oldukça saygı gören isimler arasındaki yerini almaya başladı.

    The White Lotus, son haftalarda HBO ve HBO Max'in en çok izlenen yapımları arasında 1. sıraya yerleşmeyi başardı. Bu durum da dizinin geleceğine olumlu yatırım yaptı. 2. sezon onayı alan The White Lotus'un senaristliğini Mike White üstlenirken David Bernad ve Nick Hall yürütücü yapımcı, Mark Kamine ise ortak yürütücü yapımcı olarak diziye imzasını atmıştı.

    HBO'nun önemli isimlerinden Francesca Orsi, Mike White hakkında şu sözleri sarf etti: "Mike bir kez daha muhteşem bir HBO show'u sundu ve herkesin bunu konuşmasını sağladı. Hawaii'deki epik bölümü sonlandırmasının ardından bir sonraki adımında nereye gitmek istediğini duyunca çok heyecanlandık. Bizi nereye götüreceğini görmek için sabırsızlanıyoruz."

    The White Lotus, tropikal bir bölgede bulunan bir otele gelen konukların yaşamına odaklanıyor. Konuklar bir hafta boyunca cennette gibi dinlenip, tatil yapar. Ancak her geçen gün otele gelen gezginlerde, otelin çalışanlarında ve mekanın kendisinde karanlık karmaşık olaylar ortaya çıkar.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Murray Bartlett, Jennifer Coolidge, Connie BrittonAlexandra Daddario gibi yıldız isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top