Hesabım
    "Dark City" Filmi, Diziye Dönüştürülüyor!

    Dark City'nin dizisinin çekilmesi üzerine harekete geçildi.

    Rufus Sewell'ın başrolünde bulunduğu 1998 yapımı Dark City filmi, diziye dönüştürülüyor. Yönetmen Alex Proyas'ın imzasını atacağı Dark City dizi projesi şimdilerde geliştirme aşamasında bulunuyor. Dark City dizi haberi, Alex Proyas'ın Popcorn Frights Film Festivali'ndeki söyleşisinde ortaya çıktı.

    Alex Proyas, festivale Mask of the Evil Apparition kısa filminin prömiyeri için katıldı. Filmin, Dark City'nin kısa metrajlı devamı olduğu söyleniyor. Proyas, Dark City dizi projesi hakkında şu sözleri sarf etti: "Dark City şimdilerde benim için ilgi odağı, çünkü bir dizi geliştiriyoruz. Bir Dark City dizisi." Ancak yönetmen konuyu daha fazla detaylandırmadı. Sözlerine şöyle devam etti: "Hikayeyi  yapılandırmak için yeniden analizler yapıyorum. Neler yaptığımıza dair, nelerin işe yarayıp nelerin işe yaramadığına dair hafızamı canlandırmak için geçmişe dönmeliyim. Kendi filmimi yeniden değerlendirmeliyim. Tüm bunlar çok ilginç, çünkü daha önce böyle bir şey yapmamıştım."

    Alex Proyas'ın yönetmeni olduğu orijinal Dark City'nin konusu ise şöyleydi: John Murdoch, bir sabah uyandığında kendisini bilmediği bir otel odasında bulur. Otele nasıl geldiğini bilmeyen John, bu sırada vahşice işlenmiş cinayetlerin katili olarak arandığını fark eder. Hafızasını kaybetmiş olduğu için cinayetleri işleyip işlemediğini dahi hatırlıyamamaktadır. Dedektif Burmstead tarafından aranan Murdoch, gerçekte kim olduğunu öğrenmek ve karşılaştığı bu korkunç bilmeceyi çözmek için büyük bir mücadeleye başlar. Yeraltında yaşayan garip canlılarla karşılaştığındaysa olayı çözmeye çok yaklaşır. 'The Strangers' olarak adlandırılan, zamanı durdurma ve dünyanın fiziksel yapısını değiştirme gücüne sahip olan bu yaratıklar, insan beynine hakim olabilmekte ve olayları istedikleri şekilde yönlendirebilmektedirler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top