Hesabım
    Atlanta 4. Sezon Prodüksiyon Aşamasında!

    Atlanta dizisinin 3. sezonu ise 2022'de izleyicileriyle buluşacak.

    Yıldız oyuncu ve müzisyen Donald Glover'ın başrolünde yer aldığı popüler dizi Atlanta'dan iyi haberler var. Açıklamalara göre dizinin 3. sezonu 2022 yılı içerisinde yayın hayatına başlayacak. 4. sezonun prodüksiyonu ise başladı. FX dizisi Atlanta'nın 3. sezon çekimleri resmi olarak tamamlandı.

    FX'in başkanı John Landgraf, Atlanta dizisi hakkında açıklamada bulundu. Söylediklerine göre 3. sezon çekimleri sona erdi. 4. sezonun ise senaryosu yazıldı ve prodüksiyonuna start verildi. Atlanta 3. sezon Avrupa'da çekilirken 4. sezon için yeniden Atlanta'ya dönüş yapıldı. Landgraf, dizi hakkında şu sözleri sarf etti: "2022'nin ilk yarısında ekranlara dönecek olanlar arasına yerleştirildi. Beklentimiz bu yönde. 3. sezon için tam bir tarih belirleyebileceğimizi düşünüyorum. Hatta belki 4. sezon için de yakında belirleyebiliriz."

    Amerikan dram komedisi Atlanta, prömiyerini 2016 yılında yapmıştı. Dizi, Georgia Atlanta'da yaşayan Earn'ün günlük hayat hikayesini anlatıyor. Earn, kızının annesi olan eski kız arkadaşı Lottie'nin gözünde kendini kurtarmaya çalışıyordur. Aynı zamanda ailesinin gözünde de iyi bir yere gelmeye çalışıyordur. Paper Boi adıyla rap müzisyenliği yapan kuzeni Alfred de ayrı bir baş ağrısıdır. Princeton Üniversitesi'ni bırakmak zorunda kalmış olan Earn'ün parası, evi yoktur. Yaşamı ya ailesine ya da kız arkadaşına bağlı olacaktır.

    Atlanta'nın oyuncu kadrosunda Donald Glover'ın yanı sıra Brian Tyree Henry, Lakeith Stanfield, Zazie Beetz gibi yıldız isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top