Hesabım
    Ethan Hawke, Moon Knight'taki Rolünü Oscar Isaac'e Borçluymuş!

    Ethan Hawke, Moon Knight hakkında konuştu.

    Marvel'ın yeni Disney+ dizisi Moon Knight için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Bu sırada dizinin kötü adamı olarak karşımıza çıkacak olan Ethan Hawke, Moon Knight hakkında açıklama yaptı. Hawke, sonunda nasıl Marvel'a giriş yapmayı başardığından bahsetti. Oyuncunun söylediğine göre bu konuda Oscar Isaac'in parmağı var.

    Ethan Hawke'ın Moon Knight'ta kimi canlandıracağı henüz açıklanmadı. Ama oyuncu dizi hakkında şu sözleri sarf etti: "Diziyi, Brooklyn'de benden 3 blok ötede oturan Oscar Isaac'ten duydum. Bir kahve dükkanındaydım. Bana doğru geldi ve 'Selam, The Good Lord Bird'ü gerçekten çok beğendim.' dedi. Ben de dedim ki 'Selam, teşekkürler. Ben de senin işlerini seviyorum.' Bana Moon Knight'ta onunla rol almak isteyip istemeyeceğimi sordu. Tabii ki evet dedim. Sonra iş oldu."

    Ethan Hawke, Moon Knight'ın hayatında gördüğü en iyi sete sahip olduğunu söylüyor. Kostümler, set tasarımı, prodüksiyon tasarımı, sinematografi gibi detayların akıllara duygunluk veren cinsten olduğunu belirtiyor. Oscar Isaac'in karakteri deniz kuvvetlerinin eski bir askeri ve CIA ajanı olan Marc Spector olacak. Spector, iş ortağı Bushman tarafından ihanete uğrar. Mısır'da ölümün eşiğine geldiği zaman ise Mısırlı Ay Tanrısı Khonshu aracılığıyla güç kazanır. 

    Moon Knight, Mohamed DiabJustin Benson ve Aaron Moorhead tarafından çekiliyor. Dizinin 2022 yılı içerisinde Disney+'ta olması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top