Hesabım
    FX, American Horror Stories'e 2. Sezon Onayı Verdi

    American Horror Stories, kısa hikayeleriyle devam edecek.

    FX'in yıllardır süren, ama son zamanlarda gözlerden düşen dizisi American Horror Story spin-off'u American Horror Stories, 2. sezon onayını aldı. Ryan Murphy ve Brad Falchuk'ın yaratıcısı olduğu antoloji dizisi, FX'teki yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek.

    American Horror Story, her sezon farklı bir korku dolu hikayeyi anlatmasıyla ilgileri üzerine çekiyordu. American Horror Stories ise her bölüm farklı bir korku hikayesini konu ediniyor. Korku hayranlarının şimdiden favorisi haline gelen dizi, 2. sezonuyla ekranlarda görünmeye devam edecek. American Horror Stories'de ana dizi American Horror Story'den birçok tanıdık yüzü de görüyoruz. Matt Bomer, Dylan McDermottJohn Carroll Lynch ve Billie Lourd gibi isimler karşımıza çıkıyor.

    American Horror Stories dizisinin ilk sezonu Cadılar Bayramı'nda sona erecek. Dizinin yürütücü yapımcıları arasında yan Murphy, Brad Falchuk, Alexis Martin Woodall, John J. Gray ve Manny Coto bulunuyor. 20th Television tarafından yapımcılığı üstlenilen American Horror Stories, 15 Temmuz'da başlamıştı. 2. sezon için çalışmaların ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor. Yalnızca FX'in yeni bir sezona onay verdiği bilinenler arasında yer alıyor.

    Diğer yandan American Horror Story 2011 yılından beri devam ediyor. 25 Ağustos tarihinde Double Feature isimli 10. sezon yayın hayatına başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top