Hesabım
    The Witcher: Blood Origin'in Oyuncu Kadrosu Açıklandı!

    Netflix, The Witcher: Blood Origin hakkında duyuru yaptı.

    The Witcher dünyası için büyük harcamalar yapan ve yepyeni bir dünya kuran Netflix, The Witcher: Blood Origin'in oyuncu kadrosu ve ekibinde kimlerin yer alacağını resmi olarak açıklandı. Fjall karakterine Laurence O’Fuarain'in, Éile'yi Sophia Brown'un, Scian'ı Michelle Yeoh'nun canlandıracağı biliniyordu. Şimdi ise kadrosunun diğer isimleri duyuruldu.

    Lauren Schmidt Hissrich'in yürütücü yapımcısı olduğu The Witcher: Blood Origin, Andrzej Sapkowski'nin yaratıcısı olduğu The Witcher dünyasından uyarlanıyor. Yazar Sapkowski de kreatif danışman olarak ekipte görev alıyor. Netflix'in açıkladığı yeni oyuncular ve karakterleri arasında Mirren Mack'in canlandıracağı Merwyn, Lenny Henry'nin canlandıracağı Balor, Jacob Collins Levy'nin Eredin'i, Lizzie Annis'nin Zacaré'si, Huw Novelli'nin canlandıracağı Brother Death, Francesca Mills'in canlandıracağı Meldof, Amy Murray'in canlandıracağı Fenrik, Nathaniel Curtis'in canlandıracağı Brian, Zach Wyatt'ın canlandıracağı Syndril ve Dylan Moran'ın canlandıracağı Uthrok One-Nut bulunuyor.

    Netflix yapımı The Witcher: Blood Origin, The Witcher dünyasından 1200 yıl önceki bir elf dünyasında geçiyor. Dizide, canavarların, insanların ve elflerin dünyasının birleşmesiyle ilk Witcher’ın ortaya çıkışı anlatılıyor. Cursed ve The Last Kingdom'dan tanıdığımız Sarah O’Gorman; Close ve Born of War'dan tanıdığımız Vicky Jewson dizinin yönetmenliğini üstleniyor.

    The Witcher: Blood Origin, 2022'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top