Hesabım
    BluTV Dizisi "İlk ve Son"dan Fragman!

    Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'nin başrolünde yer aldığı İlk ve Son'dan resmi bir fragman paylaşıldı.

    BluTV'nin yeni dizisi İlk ve Son, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen romantik dram dizisi İlk ve Son'dan resmi bir fragman paylaşıldı. Dizinin başrolünü Özge Özpirinçci ve Salih Bademci paylaşıyor. İlk ve Son, bir çiftin başından geçen 10 yıllık ilişki sürecini anlatacak.

    Her ilişkinin bir mükemmellik dönemi, sıradanlaşma dönemi ve bitiş dönemi olduğu söylenir. İlk ve Son dizisi de izleyicilere bu üç ana süreci gösterecek. Deniz ve Barış, birbirlerini tutkuyla seven bir çifttir. 10 yıllık süreç içerisinde ilişkileri imkansız bir boyuta bürünür. BluTV, öncelikle İlk ve Son'un gösterim tarihini 18 Ağustos olarak duyurmuştu. Ancak gündemdeki hızlı değişim ve yaşanan üzücü olaylar nedeniyle olduğu tahmin edilerek dizinin yayın tarihi değiştirildi. İlk ve Son'un 25 Ağustos'ta BluTV'deki yerini alması planlanıyor.

    Hayat Şarkısı, Kırmızı Oda, Hercai, Ezel, Tatlı Küçük Yalancılar gibi yapımlarda imzası bulunan Cem Karcı, İlk ve Son'un yönetmen koltuğunda bulunuyor. Dizinin senaryosunu aynı zamanda bir diğer BluTV dizisi olan Yarım Kalan Aşklar'ı yazan Hakan Bonomo kaleme aldı. Başrolünü ise Kadın, Aşk Yeniden, Biz Böyleyiz gibi yapımlarla oyunculuğunu kanıtlayan Özge Özpirinçci ile Hakan Bonomo'yla Kiraz Mevsimi dizisinde birlikte çalışan başarılı oyuncu Salih Bademci paylaşıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top