Hesabım
    Adventure Time Spin-off'unda Fionna ve Cake'in Maceralarını İzleyeceğiz

    Adventure Time spin-off dizisi HBO Max'e geliyor.

    Adventure Time dünyası tersine dönüyor! Finn ve Jake'in maceralarını izlediğimiz Adventure Time spin-off'unda cinsiyetler kadın olarak değiştirilerek Fionna ve Cake'in maceraları izleyici karşısına çıkarılacak. Adventure Time: Fionna and Cake, HBO Max üzerinden yayın hayatına başlayacak.

    Ülkemizde Cartoon Network üzerinden izlenebilen Adventure Time'ın evreni genişliyor. Orijinal çizgi dizide 12 yaşındaki bir oğlan çocuğu olan Finn ile 28 yaşında sihirli güçlere sahip bilge köpek Jake'in hikayesini izliyoruz. Şimdiye kadar 10 sezonu yayınlanan ve 280'in üzerinde bölümü olan Adventure Time'ın karakterleri de her geçen sezonda değişip modern dünyaya göre evriliyordu. Dizinin evreninde esas insanların yaşadığı dünya yok olmuştur. Prof. Simon Petrikoff ve şeytani kızı Marceline ise onları deliye çeviren bir taç sayesinde hayatta kalır. Aradan geçen 1000 yıldan sonra yeni bir krallık kurulur ve bu krallığın başındaki kişi Prenses Çiklet'tir. Finn ve Jake de Prenses Çiklet, Marceline ve Simon ile arkadaş olur.

    Yeni spin-off dizisi Adventure Time: Fionna ve Cake, Finn ve Jake'in dişi versiyonu olan karakterlerin hikayesini anlatacak. Adam Muto dizinin showrunner'ı ve yürütücü yapımcısı olarak görev üstlenecek. Fionna ve Cake esasen Adventure Time'ın 3. sezon 9. bölümde takdim edilmişti. İkili yeni dizilerinde Buz Kralı birlikte maceralara atılacaklar. 

    Orijinal Adventure Time çizgi dizisi 2010 ile 2018 yılları arasında yayınlandı. Fionna ve Cake'in HBO Max üzerinden yakında izleyici karşısına geçmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top