Hesabım
    HBO Dizisi "Scenes From A Marriage"dan Uzun Fragman Yayınlandı!

    Oscar Isaac ve Jessica Chastain başrollü Scenes From A Marriage'den yepyeni bir fragman paylaşıldı.

    Usta yönetmen Ingmar Bergman imzalı orijinal diziden uyarlanarak hayata geçirilen HBO dizisi Scenes From A Marriage'den uzun fragman paylaşıldı. Oscar Isaac ve Jessica Chastain'in yıldızı olduğu Scenes From A Marriage, 12 Eylül tarihinde HBO'daki yayın hayatına başlayacak.

    Scenes From A Marriage'de Oscar Isaac ve Jessica Chastain sıradan Amerikalı bir çifti canlandırıyor. Birbirlerine karşı besledikleri karmaşık duyguların ilişkilerini nereye sürüklediğini dizide izleme şansı yakalayacağız. Aşk, hayranlık, ihanet, nefret gibi duygular ilişkilerinde iç içe geçecek. Mira, bir şirketteki yöneticilik görevini bırakmıştır. Kocası Jonathan ise karısıyla hayatlarının mahvolmaması için ayrılmamakta kararlı bir adamdır. Dizi boyunca, bir evliliğin ani çöküşünü değil, tek bir olaya bağlı olmadan yavaş yavaş parçalanışını izleyeceğiz.

    Scenes From A Marriage yalnızca 5 bölüm sürecek. Ingmar Bergman'ın imzasını attığı orijinal Scenes From A Marriage yapımı, esasında 6 bölümden oluşan bir diziydi. Ancak Amerika'da bir film olarak gösterime sokulmuştu. Liv Ullman ile Erland Josephson'un başrolünü paylaştığı Scenes From A Marriage'de ikilinin yerini Jessica Chastain ve Oscar Isaac alıyor.

    Scenes From A Marriage'in yazar ve yönetmenliğinde The Affair'in ortak yaratıcısı Hagai Levi'nin imzası bulunuyor. Yürütücü yapımcılar arasında ise Levi, Isaac, Chastain, Amy Herzog, Lars Blomgren, Daniel Bergman, Blair Breard ve Michael Ellenberg yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Isaac ve Chastain'in yanı sıra Corey StollSunita ManiMaury GinsbergNicole Beharie gibi isimler yer alıyor.

    Dizi, 12 Eylül tarihinde ilk bölümüyle HBO ve HBO Max üzerinden izleyici karşısına çıkacak. Scenes From A Marriage'in bölümleri hafta hafta yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top