Hesabım
    Eminem, 50 Cent Yapımcılığındaki "Black Mafia Family"de Rol Alacak

    Black Mafia Family'nin oyuncu kadrosunda Eminem yer alıyor.

    2021 yılı içerisinde yayın hayatına başlayacak olan Starz dizisi Black Mafia Family'nin oyuncu kadrosuna yıldız bir müzisyen katıldı. Özel hayatıyla ve kariyeriyle yıllarca olay yaratan Eminem, Black Mafia Family'de rol alacak. Müzisyen, White Boy Rick olarak bilinen Richard Wershe Jr. karakteriyle karşımıza çıkacak.

    Rap müzisyeni 50 Cent yapımcılığındaki Black Mafia Family, 1980'li yılların Detroit'ine götürecek. İki kardeş, Detroit'in güney batı bölgesinin çürümeye yüz tutmuş sokaklarında yükselen iki yıldızdır. Zamanla ülkenin en nüfuzlu ailelerinden birine dönüşeceklerdir. Black Mafia Family, uyuşturucu satışı ve kara para aklama yapan bu organizasyonun adıdır. Meşhur kardeşler de Demetrius ve Terry Flenory'dir.

    Black Mafia Family'nin oyuncu kadrosunda Eminem'in yanı sıra Michole Briana White, Ajiona Alexus, Myles Truitt, Snoop DoggLa La Anthony ve Wood Harris yer alacak. Eminem daha önce 2002 yılında rol aldığı 8 Mile filmiyle izleyici karşısına çıkmıştı. Lose Yourself şarkısıyla Akademi ödülü sahibi olan müzisyen, 2020 yılında Lose Yourself şarkısını Oscar Ödül Töreni'nde tekrar seslendirerek dikkatleri çekmişti.

    Black Mafia Family, 26 Eylül tarihinde Starz ekranlarındaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top