Hesabım
    The Witcher'ın Yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich, Netflix ile Yeni Bir Anlaşma Yaptı

    Lauren Schmidt Hissrich ve yapımlarını önümüzdeki yıllarda da Netflix'te görmeye devam edeceğiz.

    The Witcher'ın yazarı Lauren Schmidt Hissrich ve Netflix'in yeni bir anlaşmaya imza attığı resmi olarak duyuruldu. Açıklamaya göre Lauren Schmidt Hissrich, Netflix için birkaç yıl boyunca yeni işler yapacak. Hissrich, farklı Netflix dizilerinin senaryosunu kaleme alacak ve yapımcılığını üstlenecek.

    Lauren Schmidt Hissrich'in şimdiden Netflix ile ortak 3 projesi bulunuyor. İlk yapım olan The Witcher'ın 2. sezonu yakında yayınına başlıyor. The Witcher: Blood Origin dizisi hakkında her geçen gün yeni bilgiler paylaşılıyor. The Witcher: Nightmare of the Wolf anime filmi ise 23 Ağustos tarihinde Netflix'teki yerini alacak. Üç yapım da Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin kitaplarından uyarlanıyor.

    Netflix Global'in başındaki isim olan Bela Bajaria, Lauren Schmidt Hissrich ile yapılan uzun süreli anlaşma hakkında şu sözleri sarf etti: "Lauren güçlü kreatif görüsü ve her projeye getirdiği çok yönlü yetenekleri olan müthiş biri. Lauren'ın The Witcher'daki çalışması, onun yerini hem yaratıcı hem de showrunner olarak sağlamlaştırdı. Onunla gelecek projelerde birlikte çalışacağımız için heyecanlıyız."

    Hissrich, senarist kariyerine ilk olarak The West Wing ile başlamıştı. Private Practice, Parenthood, Daredevil, The Defenders ve The Umbrella Academy'de yürütücü yapımcılık, senaristlik ve yapımcılık görevlerini üstlenmişti. Ama esas showrunner deneyimi The Witcher ile oldu.

    Lauren Schmidt Hissrich'in Netflix ile gelecek projelerinin neler olacağı henüz bilinmiyor. The Witcher dizisinin 2. sezonu ise 17 Aralık 2021 tarihinde yayın hayatına başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top