Hesabım
    Green Lantern Dizisinin Finn Wittrock, Dizi Hakkında Konuştu!

    HBO Max'te yayınlanacak olan Green Lantern dizisi için harekete geçildi.

    Yıllar önce çekilen uyarlama filminde Ryan Reynolds'ın rol aldığı Green Lantern çizgi romanları, siyah ekranlara aktarılacak. DC çatısı altında yayınlanan Green Lantern çizgi roman uyarlamasının yıldız oyuncusu Finn Wittrock olacak. Wittrock, Green Lantern hakkında konuştu. Dizinin HBO Max'te yayınlanmasına karar verildi.

    American Horror Story, Büyük Açık, Ratched gibi yapımlarda karşımıza çıkan Finn Wittrock'ın Green Lantern'ın yıldızı olacağı resmi olarak açıklanmıştı. Ancak Wittrock'ın Green Lantern'ı Ryan Reynolds'ınkiyle aynı olmayacak. Reynolds, Hal Jordan'a hayat veriyordu. Wittrock ise Guy Gardner olarak karşımıza çıkacak. Green Lantern dizisinin showrunner'ı Seth-Grahame-Smith, geçmişte çekilen filmde yapılan hataların bir daha tekrarlanmayacağının garantisini veriyor.

    Green Lantern'ın başrol oyuncusu Finn Wittrock, dizi hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu kadar genişleyebilen bir hikaye olması gerçekten inanılmaz. Epik bir şey. Zamana ve uzaya yayılıyor, herkes için burada bir şeyler var. Sıradan bir süper kahraman hikayesi değil."

    HBO'nun tanımlamasına göre Guy Gardner, 1980'li yılların hiper vatanseverlerinden. Dışarıdan çok sığ biri gibi görünüyor. Ama Wittrock'a göre bundan çok daha fazlası. Green Lantern'ın çekimlerine 2022 yılının başlarında start verilecek.

    Çizgi romanlarda Guy Gardner'ın önemli Justice League kahramanlarından biri olduğu biliniyor. DC'de genellikle Green Lantern Corps çizgi romanlarında görülüyordu. Gardner'ın karakter tasarımı oyuncu Martin Milner'dan ilham alınarak yapıldı. Karakter, 1968 yılında yaratıldı ve Green Lantern çizgi romanlarının 59. sayısında ilk kez okuyucularıyla buluştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top