Hesabım
    "Attack On Titan" Anime Dizisinin Final Sezon Tarihi Açıklandı

    Bir efsane daha sona eriyor.

    Macera türündeki Japon animesi Attack On Titan'ın sonuna yaklaşıyoruz. Attack On Titan final sezonunun ilk kısmı 2020 yılının sonunda yayınlanmaya başlanmıştı. Mart'ta kadar devam eden bölümlere ara verilmişti. Şimdi ise Attack On Titan final sezonunun 2. kısmı için tarih belirlendi. Bu kez dizi gerçekten sona erecek.

    Attack On Titan anime dizisinin 2022'nin Ocak ayı içerisinde sona ereceği resmiyet kazandı. Son olarak 4. sezon 16. bölümü Mart ayı içerisinde izlemiştik. Duyuru, internet üzerinden canlı olarak yayınlanan bir konser sırasında yapıldı. Aynı zamanda konser, Japonya'da animenin yayınlandığı kanalda izleyici karşısına çıktı. Attack On Titan, 76. bölümü olan Danzai ile dönüş yapacak. Danzai'nin anlamı ise İngilizce'de "Judgment" ve "Sentence" anlamına gelen "Hüküm" ve "Yargı" oluyor.

    Attack On Titan, Hajime Isayama'nın yaratıcısı olduğu manga serisinden uyarlandı. Dizinin ilk sezonu 2013 yılında yayınlanmaya başlanmıştı. Eren, annesinin Titanlar tarafından yok edildiğini gören bir çocuktur. Titanlar, insanlığın kalıntılarını tehdit eden ve yok etmekle görevli olan dev insansılardır. Harika animasyonları ve hikayesi sayesinde büyük bir hayran kitlesine ulaşan Attack On Titan, soundtrackleriyle de akıllara kazındı.

    Anime dizisinin final sezonunun 2. kısmı hikayenin "Ruhun karanlık gecesi" kısmını gözler önüne serecek. Yeni sezon bolca heyecan ve aksiyon vaat ediyor. Attack On Titan'ın 4. sezon 2. kısmı, Ocak 2022'de izleyici karşısına çıkacak. Aynı zamanda Andy Muschietti'nin bir Attack On Titan uyarlama film projesinin hayata geçirileceği biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top