Hesabım
    Succession 3. Sezonu Ekim'de Yayınlanacak!

    Succession'ın yeni sezonuna yayın tarihi belirlendi.

    Hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği Succession 3. sezonu için tarih verildi. HBO'da yayınlanan dizi, açıklamalara göre Ekim ayı içerisinde izleyici karşısına çıkacak. Ancak Ekim ayının hangi gününde Succession'ı izleme şansı yakalayacağımız henüz duyurulmadı.

    HBO ve Succession, hiçbir açıklamanın yer almadığı bir paylaşımı sosyal medya üzerinden yayınladı. Postta yalnızca "Ekim" ibaresi yer alıyor. 3. sezon Adrien Brody'yi ağırlayacak. Brody, Waystar'ın sahibi, aynı zamanda aktivist bir yatırımcı olan Josh Aaronson'ı canlandıracak. Ayrıca Alexander Skarsgård'ı başarılı olduğu kadar tartışmalı bir teknoloji şirketi sahibi olan Lukas Matsson olarak izleyeceğiz. Hope Davis, Logan Roy'un rakibi Sandy Furness'ın kızı Sandi Furness'ı canlandıracak.

    Succesion'ın ana hikayesi ise şöyle: Jesse Armstrong’un yaratıcısı olduğu dizide New York’ta yaşayan, dünyanın en büyük medya şirketlerinden birini yöneten Logan Roy ve dört çocuğunun hikayesi para, güç, siyaset ve aile değerleri ekseninde ele alınıyor. Succession'ın 3. sezon çekimleri pandemi nedeniyle bir süre ertelemeye maruz kalmış ve hayranlarını üzmüştü. Yani kahramanlarımızı görmemizin üzerinden iki yıl geçmiş olacak.

    Succession'ın yıldızları arasında Jeremy StrongBrian CoxKieran CulkinSarah SnookMatthew MacfadyenNicholas Braun bulunuyor. Dizi ilk iki sezonuyla ödül törenlerini alt üst etmişti. 9 Emmy Ödülü'nün yanı sıra Golden Globe Ödülü ve BAFTA adaylığı bulunuyor. Dizi, Ekim ayı içerisinde izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top