Hesabım
    Jennifer Aniston'lı "The Morning Show"un 2. Sezonundan Yepyeni Fragman!

    Apple TV+ dizisi The Morning Show, yeni sezonuyla geliyor.

    Emmy ödüllü Apple TV+ dizisi The Morning Show'dan yeni bir fragman paylaşıldı. 2. sezon için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken yayınlanan fragman büyük bir heyecan yarattı. The Morning Show 2. sezon prömiyeri, Apple TV+ platformu üzerinden 17 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

    The Morning Show'un 2. sezonu 10 bölümden oluşacak. Dizinin ilk sezonunda Amerika'daki bir gündüz kuşağı programının konuğu olmuştuk. Günlük olarak yayınlanan sabah programında çalışan erkeklerin ve kadınların ayrı ayrı yaşadığı farklı sorunlar gözler önüne seriliyordu. Birkaç yıl önce yaşanan #MeToo skandalı dizi ile birlikte yeniden gündeme gelmişti. New York'taki bir televizyon kanalı cesur bir gazeteci olan Bradley Jackson'ı sunucu olarak işe alır. Programın diğer sunucusu Alex Levy ise acemi birinin yanına alınmış olmasından mutsuzdur. Yaşanan yeni olayları, kendi kariyerini güçlendirmek amacıyla kullanmayı hedefler ve Bradley ile müttefik olma kararı alır.

    The Morning Show'da Bradley'ye Reese Witherspoon, Alex'e ise Jennifer Aniston hayata veriyor. Ayrıca Steve Carell, Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean Terry, Janina GavankarTom Irwin ve Marcia Gay Harden dizinin oyuncu kadrosunda bulunuyor. The Morning Show 2. sezona Greta Lee, Ruairi O’Connor, Hasan Minhaj, Cybil Richards, Tara Karsian, Valeria Golino ve Julianna Margulies'in katıldığı biliniyor.

    Kerry Ehrin, The Morning Show'u showrunner ve yürütücü yapımcı olarak geliştiriyor. Michael Ellenberg, Jennifer Aniston, Kristin Hahn, Reese Witherspoon ve Lauren Neustadter dizinin yapımcıları arasında bulunuyor. Homeland ve The Leftovers ile tanınan Mimi Leder ise The Morning Show 2. sezonun birkaç bölümünü yönetti.

    The Morning Show, 17 Eylül'de izleyici karşısına geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top