Hesabım
    "Sex and The City" Dizisi "And Just Like That" Yayın Tarihi Açıklandı!

    New York'un en ünlü arkadaşları, And Just Like That dizisiyle yeniden bir araya geliyor.

    90'lı yıllarda ekranlarda izleyicileriyle buluşmaya başlayan Sex and The City dizisinin kahramanları, yıllar sonra yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. And Just Like That adını alan mini dizi ile New York'a kahramanlarımızın 50'li yaşlarının maceralarına adım atacağız. HBO, dizinin yayın tarihiyle ilgili bilgiler paylaştı.

    HBO'nun paylaştığı yayın tarihi bilgileri esasen kesinlik barındırmıyor. Elimizde yalnızca And Just Like That'in önümüzdeki sonbahar ayları içerisinde hayranlarla buluşacağı bilgisi bulunuyor. 2021 yılı bitmeden önce And Just Like That'i izlemeye başlamış olacağız. And Just Like That'te Carrie, Charlotte ve Miranda'nın 50'li yaşlarındaki hikayesini izleyeceğiz. Ancak Samantha'yı canlandıran Kim Cattrall, dizide yer almayacak. Oyuncular arasında yıllardır süregelen gerginlik, Cattrall'ın Samantha'yı canlandırmayı bırakmasına neden olmuştu.

    And Just Like That 10 bölümden oluşacak. HBO, orijinal Sex and The City dizisini 1998 ile 2004 yılları arasında yayınlamıştı. O dönemde büyük başarı yakalayan dizi onlarca ödüle layık görülmüştü. Sex and The City, bir köşe yazarı olan Carrie Bradshaw'un yazılarına konu yaptığı ilişkileri gözler önüne seriyordu. Kendi yaşamından ve arkadaşlarının yaşamından ilhamla yazdığı yazıların dizi ile birlikte hala birçok izleyiciye ilham olduğunu söyleyebiliriz. Ancak Sex and The City'nin eleştirildiği bazı yönler vardı. Carrie, Charlotte, Samantha ve Miranda'nın yanı sıra dizide neredeyse hiç kültürel çeşitlilik yoktu. Üstelik LGBTİQ+ karakterlere de klişe metinler yazılıyordu. Beyaz Amerikalı hayat hikayeleri anlatan dizi, bir açıdan izleyicileri büyülerken diğer açıdan eleştirilere maruz kalıyordu.

    And Just Like That'te seks ve feminizm tartışmalarını fazlasıyla göreceğiz. Modern dönem ile 1990'lı yıllar arasındaki bariz farklar dizide gözler önüne serilecek. Ama bunun başarılı bir şekilde aktarılıp aktarılmayacağı bilinmiyor. Sex and The City'nin yıldız oyuncuları  Sarah Jessica ParkerKristin Davis ve Cynthia Nixon'ın yanı sıra Chris NothDavid Eigenberg ve Evan Handler'ı And Just Like That'te izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top