Hesabım
    Charlie Cox'lu İrlanda Mafya Dizisi "Kin"den İlk Fragman!

    Kin, AMC+'ta izleyici karşısına çıkacak.

    Yıldız oyuncu kadrolu AMC+ dizisi Kin'in ilk fragmanı resmi olarak yayınlandı. Kin, Kinsella isimli bir ailenin hikayesini anlatacak. Başrolünde Daredevil ile başarı yakalayan Charlie Cox'un yer aldığı dizi, Eylül ayının ilk günlerinde izleyici karşısına çıkacak.

    Dizinin konusu ise şöyle: Bir çocuk öldürülmüştür ve ailesi kendilerini çete savaşının ortasında bulur. Bu uluslararası kartele karşı ailenin kazanması imkansızdır. Bahsi geçen kartel David ve Goliath'ın ta kendisidir. Silahı ya da paraları yoktur. Kinsella'lar işlerinde başarısızlaşırken kalelerinde kısılı kalırlar. Ama kartelde olmayan bir şey onlarda vardır: Soylarının ve aile üyelerinin arasındaki kırılamaz bağ. Kin'in dünyasında gangsterlere tıpkı yıldız müzisyenler gibi davranılıyordur. Bu dünyada birçok erkeğe, güce, paraya yer vardır. Ayrıca bir kadına yer vardır.

    Peter McKenna'nın showrunner ve yürütücü yapımcı olarak görev aldığı Kin'in oyuncu kadrosunda Daredevil, Boardwalk Empire gibi yapımların yıldızı Charlie Cox'un yanı sıra Ciaran Hinds, Clare Dunne, Aidan Gillen, Sam Keeley, Emmett J. Scanlan, Maria Doyle Kennedy, Hannah Adeogun ve Hannah Adeogun yer alıyor. 

    Kin'in çekimleri Dublin'de gerçekleştirildi. 9 Eylül 2021 tarihinde ise AMC+ üzerinden izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top