Hesabım
    Ray Donovan Filmi, 2022'nin İlk Aylarında Showtime'da Gösterilecek

    Liev Schreiber başrollü Ray Donovan filmi sonunda geliyor!

    Showtime'da yayınlanacak olan Ray Donovan filmi için tarih verildi. The Television Critics Association 2021 yılı içerisinde Ray Donovan filminin müjdesini vermişti. Şimdi ise Showtime bünyesinde düzenlenen bir panel sırasında Ray Donovan filminin tarihi konusunda ipucu verildi. Açıklamalara göre Ray Donovan filmi 2022 yılının ilk aylarında izleyici karşısına çıkacak.

    The Television Critics Association'ın onayıyla Showtime panelinde ayrıca DexterYour Honor ve yeni bir dizi olması planlanan The First Lady hakkında konuşuldu. TCA'nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma göre Ray Donovan, 2022'nin kış aylarında ekranlara dönüyor. Hikayenin esas kahramanını canlandıran Liev Schreiber, dizinin tüm ekibiyle yeniden bir araya gelecek.

    Orijinal dizinin konusu ise şöyleydi: Los Angeles'da geçen hikaye, Ray Donovan isimli bir danışmanın maceralarını ekrana getirdi. Donovon'ın müşterileri sıradan insanlar değil. Onlar L.A.'in en kalburüstü aileleri ve herkes gibi onların da sırları var. Ray'in görevi ise, bu insanların kayıt dışı bir takım problemlerini ortadan kaldırmaya çalışmak, tabii diğer yandan kendi problemli aile yaşamıyla da boğuşmak..

    Ray Donovan filminin çekimlerine birkaç ay önce başlandı. Liev Schreiber'in yanı sıra Kerris Dorsey, Dash MihokPooch Hall ve Eddie Marsan'ın dönüşü yayınlanan görseller sayesinde kesinleşmişti. Ray Donovan dizisi 2013 ile 2020 yılları arasında Showtime'da yayınlandı. Şimdi ise hayranlar merakla filmi bekliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top