Hesabım
    Netflix'in Hayranlara Özel İlk Küresel Etkinliği "TUDUM"un Tanıtımı Yapıldı!

    TUDUM için hazırlıklar başladı!

    Dünyanın en büyük streaming platformlarından ve film şirketlerinden biri olan Netflix, yepyeni bir etkinlik için hazırlık yapıyor. Netflix içeriklerinin jeneriğinden ilhamını alarak "TUDUM" adını alan etkinlik, platformun hayranlara özel ilk küresel çapta düzenlediği event olarak yerini alacak.

    Netflix, TUDUM küresel etkinliğinin tanıtımını yapmaya başladı. Açıklamalara göre 25 Eylül tarihinde bizleri büyük bir event bekliyor. Tanıtım videosunda Stranger Things, Never Have I Ever, Red Notice, ExtractionThe Harder They Fall, The Old Guard ve daha birçok Netflix için önemli yapımın oyuncusu yer aldı. Chris Hemsworth'ten Charlize Theron'a, John Cho'dan Henry Cavill'a, Idris Elba'dan Alvaro Morte'ye birçok ismin videoda TUDUM'u müjdelediğini görüyoruz. Tüm yıldızlar, TUDUM'un nasıl okunduğuyla yakından ilgileniyor.

    25 Eylül'de düzenlenecek olan TUDUM etkinliğine küresel çapta tüm Netflix yapımlarının hayranları davet ediliyor. Etkinlik kapsamında bu yapımların yıldızları, yaratıcı ekipleri hayranlarla sanal sahne aracılığıyla buluşacak; ayrıca yepyeni ve özel görüntüler, videolar paylaşılacak. TUDUM tam 3 saat sürecek ve sanal bir etkinlik olacak.

    TUDUM etkinliği kapsamında, 70'ten fazla olay yaratan Netflix yapımı konu edilecek. 25 Eylül tarihi için hazır olun!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top