Hesabım
    Dexter: New Blood Setinde Baba Oğul Bir Arada!

    Dexter'ın yeni sezonunda Harrison'ın büyümüş halini göreceğiz.

    2006 yılında yayın hayatına başlayan Dexter 2013 yılında sona ermişti. Şimdi ise Dexter: New Blood adını alan yepyeni bir sezonla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Michael C. Hall'un başrolünde yer aldığı Dexter: New Blood'dan yeni bir set görseli paylaşıldı. Fotoğrafta Dexter ve oğlu Harrison'ı görüyoruz.

    Harrison'ı Dexter dizisinde bebeklik halleriyle hatırlıyoruz. Geçtiğimiz gün Dexter: New Blood'ın showrunner'ı Clyde Phillips, Harrison'ın dönüşünü müjdelemişti. Ama ergenlik çağına erişmesi gereken karakteri henüz görmemiştik. Şimdi ise setten yeni bir görsel paylaşılarak hayranların dikkati çekildi.

    Dexter: New Blood'da Dexter'ın oğlu Harrison'a Jack Alcott hayat veriyor. Görselde de ikilinin ormanlık bir bölgede olduğunu görüyoruz. Dexter: New Blood'ın oyuncu kadrosunda Michael C. Hall ve Jack Alcott'a Julia JonesAlano MillerJohnny Sequoyah, Clancy Brown, Jennifer Carpenter ve John Lithgow eşlik edecek. 

    Dexter: New Blood adını alan dizi, Dexter Morgan'ın hikayesini anlatmaya devam edecek. Dexter'ın kasırgada kayıplara karışmasının ardından 10 yıl geçmiştir. Dexter, sahte bir isim alır ve Minnesota Iron Lake'teki bir kasabada yaşamaya başlar. Dexter yeni hayatına alışmaya çalışırken birden yeniden kan dökülmeye başlamasıyla eski hayatından izler ortaya çıkar.

    Showtime, dizinin 9. sezonu olan Dexter: New Blood'ı 7 Kasım tarihinde yayınlamaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top