Hesabım
    Billy Bob Thornton Başrollü "Goliath"ın Son Sezonundan Fragman!

    Amazon dizisi Goliath'tan yeni bir fragman paylaşıldı.

    Amazon Prime Video, Goliath'ın 4. ve final sezonundan resmi fragmanı izleyici karşısına çıkardı. Hukuk temalı dram dizisi Goliath, 240 ülkede 4. sezon prömiyerini yapacak. Fragmanda Billy Bob Thornton'ın canlandırdığı Billy McBride'ın ölümden döndüğünü, tarihteki en büyük ilaç satışı davalarından birini üstlenmeye hazır olduğunu görüyoruz. Ayrıca boks ve araba yarışı sahnelerine tanık olacağız.

    Goliath'ın son sezonunda Billy McBride, Patty'nin avukat olarak San Francisco'ya gitmesinin ardından geri dönecek. İkili birlikte Amerika'nın opioid sektör devini alaşağı etmeye çalışacaktır. Bu sırada Billy kendi şeytanlarıyla mücadele ediyordur. Patty ise kullanıldığı hissiyle başa çıkamıyordur. İkilinin sadakatleri test edilecek, ilişkileri tehlikeye girecektir. Paranın her şeyi satın alabildiği bu dünyada, kazanabilmek için her şeylerini ortaya dökeceklerdir.

    David E. Kelley'nin yaratıcısı olduğu Goliath'ın yıldızları arasında ise Billy Bob Thornton, Nina AriandaTania RaymondeDiana HopperJulie BristerBruce DernBrandon ScottJena Malone ve J.K. Simmons bulunuyor. Parenthood ile tanınan Lawrence Trilling, Fargo ile tanınan Geyer Kosinski, Boardwalk Empire ile tanınan Jennifer Ames ve Steve Turner Goliath'ın yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

    Goliath'ın 4. sezonu, Amazon üzerinden 24 Eylül tarihinden itibaren izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top