Hesabım
    CW, The Flash'in Yeni Sezonuna 5 Kısımlık Etkinlik ile Başlayacak

    Armageddon adını alan etkinlik, sevilen kahramanları geri getirecek.

    CW, The Flash'in 8. sezonunu yayınlamaya hazırlanıyor. Açıklamalara göre sezona Armageddon adı verilen bir etkinlikle başlanacak. Etkinlik 5 bölümden oluşan uzun bir tek bölüm olacak. Arrowverse'ten de tanıdığımız eski ve yeni kahramanlar ile kötü kahramanlar karşımıza çıkacak.

    Armageddon'da Javicia Leslie'nin Batwoman'ı, Brandon Routh'un Atom'u, Cress Williams'ın Black Lightning'i, Chyler Leigh'in Sentinel'ı, Kat McNamara'nın Mia Queen'i, Osric Chau'nun Ryan Choi'yu karşımıza çıkacak. Ayrıca iki bölümden oluşan Legion of Doom için Tom Cavanagh ile Neal McDonough'ı Reverse Flash ve Damien Darkh olarak izleyeceğiz.

    Brandon Routh böylece Arrowverse'e dönüş yapacak. Ancak bir daha Legends of Tomorrow ekibinde görmeyeceğiz. The Flash'in yürütücü yapımcısı, açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Bu bölümler en duygusal Flash bölümleri olacak. Ayrıca kelimenin tam anlamıyla epik anlar yer alacak. Büyük sürprizler hayranları bekliyor olacak. Armageddon'ı geleneksel The Flash bölümlerinden çok daha büyük çapta ve cesur yapıyoruz. Yani evet, Armageddon sıradan bir çizgi roman hikayesinden çok daha fazlası. Flash ve Arrowverse hayranları için sağlam bir etkinlik olacak. Dürüst olmam gerekirse, izleyicilerin ne planladığımızı görmesini sabırsızlıkla bekliyorum."

    The Flash'in 8. sezonu açacak 5 kısımdan oluşan etkinliği 16 Kasım tarihinde başlayacak. Konusu ise şöyle olacak: Tehdit arz eden gizemli uzaylı bir yaratık dünyaya adımını atmıştır. Barry, Iris ve Flash ekibi dünyayı kurtarmak için umutsuz bir şekilde savaş vereceklerdir. Ama zaman tükeniyor ve insanlığın kaderi tehlikededir. Flash ve ekibi bazı eski arkadaşlarından yardım almalıdır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top