Hesabım
    Doom Patrol'un 3. Sezonundan Yeni Görseller!

    Bir garip süper kahraman dizisi Doom Patrol, kaldığı yerden devam ediyor.

    Doom Patrol'un 3. sezonundan yeni görseller paylaşıldı. Görsellerde diziye katılan ve merakla beklenen Madame Rouge karakteri tanıtıldı. Madame Rouge'u The Chilling Adventures of Sabrina'dan tanıdığımız Michelle Gomez canlandırıyor.

    Her ne kadar The Chilling Adventures of Sabrina başarısızlıkla sona erse de Michelle Gomez, Lilith rolüyle akıllarımıza kazınmış bulunuyor. Hem güçlü, hem de güçsüz karakterleri başarıyla canlandırdığını gördüğümüz Gomez, Doom Patrol'da Madame Rouge olarak karşımıza çıkacak. Karakterin çizgi romanlarda Brotherhood of Evil üyesi olduğu biliniyor. Brotherhood of Evil, Doom Patrol'un düşmanları arasında yer alıyor.

    Jeremy Carver, EW'ya verdiği röportajda Madame Rouge'un hem kimliği konusunda ikilemde olduğunu, hem de ahlaki pusulası konusunda sorunları çözmeye çalıştığını belirtti. Michelle Gomez, Carver'a karakterinin iyi mi; kötü mü olduğu sorusunu yöneltmiş. Ancak Carver, karakterin iyi ya da kötü kategorisine alınamayacağını söylüyor.

    İlk sezonundan itibaren Doom Patrol, Robotman, Negative Man, Elasti-Girl, Crazy Jane ve Doktor Niles Caulder’ın maceralarını konu ediyor. Doom Patrol’ün her bir üyesi onlara insanüstü yetenekler kazandıran korkunç kazalar geçirdi. Ancak bu kazalar çeşitli yaralar ve görüntü bozukluklarına da neden oldu. Çeşitli eziyetlere maruz kalan, travma yaşayan bu ekip, Şef sayesinde bir araya gelir. Onlar artık yaşanan tuhaf olayları araştırmak ve dünyayı korumak için zorlu bir mücadeleye atılır.

    Doom Patrol, 23 Eylül tarihinde HBO Max'teki yerini alacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Brendan FraserMatt BomerApril BowlbyDiane GuerreroJoivan Wade, Abigail Shapiro gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top