Hesabım
    Netflix, The Baby-Sitters Club'ın 2. Sezon Tarihini Açıkladı

    Netflix dizisi The Baby-Sitters Club, kaldığı yerden devam edecek.

    The Baby Sitters Club, 2. sezonu için hazırlanıyor. Netflix, dizinin Ekim ayı içerisinde izleyici karşısına çıkacağını resmi olarak açıkladı. The Baby Sitters Club'ın 2. sezonu 8 bölümden oluşacak. Dizi, genel izleyici kitlesine hitap eden bir gençlik yapımı olarak yerini alıyor.

    Ann M. Martin'in kitabından uyarlanan The Baby Sitters Club'ın 2. sezon yayın tarihi belli oldu. Yapılan açıklamalara göre 11 Ekim yayın tarihi olacak. Bu kez ekibe Mallory Pike ve Jessi Ramsey katılacak. Yürütücü yapımcılığı ve dizinin yaratıcılığını üstlenen Rachel Shukert'ın söylediklerine göre ilk sezonda henüz çocuksu hallerine tanık olduğumuz ekibimiz yetişkinliğe adım atacak. 

    The Baby-Sitters Club, bakıcılık işi kuran bir grup arkadaşın hikayesini konu ediyor. Yakın arkadaş olan Kristy Thomas, Mary Anne Spier, Claudia Kishi, Stacey McGill ve Dawn Schafer, kendi bebek bakım hizmeti şirketini kurar. Girişimci kadınlar, bu yeni işlerinde beklenmedik sorunlarla karşı karşıya kalır. Bir işletme yürütmenin zorluklarıyla baş etmeye çalışan beş kadın, aynı zamanda kendi hayatlarındaki sorunların üstesinden gelmeye çalışır.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Sophie Grace, Malia Baker, Momona Tamada, Shay Rudolph, Xochitl Gomez ile yer değiştiren Kyndra Sanchez, Vivian Watson, Anais Lee, Alicia SilverstoneMark Feuerstein ve Marc Evan Jackson yer alıyor. 

    The Baby Sitters Club 2. sezon, 11 Ekim'de Netflix'te yayına başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top