Hesabım
    "Kayıp Sembol" Uyarlama Dizisinden Fragman!

    Dan Brown'ın Kayıp Sembol'ü dizi oldu ve yayın tarihi açıklandı.

    Yayınlandığı tarihlerde dünya çapında okumayan kimsenin kalmadığı The Lost Symbol, Peacock dizisi olarak gösterime girecek. Robert Langdon'ın genç versiyonunu izleyeceğimiz The Lost Symbol'ın fragmanı yayınlandı ve dizinin yayın tarihi resmi olarak açıklandı.

    The Lost Symbol'ın Peacock platformunda 16 Eylül tarihinde yayın hayatına başlayacağı duyuruldu. Dan Brown'ın kitaplarından uyarlanan Da Vinci Şifresi ve Melekler ve Şeytanlar filmlerinde Robert Langdon'ı Tom Hanks canlandırmıştı. Şimdi ise The Lost Symbol dizisinde Robert Langdon'ın genç versiyonunu Succession dizisiyle tanıdığımız Ashley Zukerman üstleniyor. 

    The Lost Symbol, genç bir Harvard'lı semboloji uzmanının hikayesini anlatıyor. Robert Langdon, kaçırılan akıl danışmanını bu ölümcül bulmacanın içerisinden çekip çıkarmalıdır. Ayrıca dünya çapında büyük etkiye neden olacak komployu engellemelidir.

    The Lost Symbol'un oyuncu kadrosunda Zukerman'ın yanı sıra Valorie CurrySumalee MontanoRick GonzalezEddie Izzard ve Beau Knapp yer alıyor. CBS Stüdyolarının yapımcılığını üstlendiği The Lost Symbol, Imagine Television Studios ve Universal Television iş birliğiyle hayata geçirildi. Yazar Dan Brown'ın da dahil olduğu yürütücü yapımcı kadrosunda Brian Grazer, Ron Howard, Samie Kim Falvey, Anna Culp, John Weber ve Frank Siracusa bulunuyor.

    Diziyi 16 Eylül tarihinden itibaren izleyebileceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top