Hesabım
    Netflix Dizisi "Chicago Party Aunt"tan Fragman Paylaşıldı

    Animasyon dizisi Chicago Party Aunt, izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor.

    Netflix'in hayata geçirdiği animasyon dizisi Chicago Party Aunt'tan resmi fragman paylaşıldı. 16 bölümden oluşan dizi, yakında Netflix'te izleyici karşısına çıkacak. Söylenenlere göre BoJack Horseman ve Big Mouth dizilerini sevenler, Chicago Party Aunt'u da kaçırmak istemeyecek.

    Chicago Party Aunt animasyon dizisi, Chris Witaske'nin parodi Twitter hesabından ilham alınarak hayata geçirildi. İlk kez 2016 yılında açılan ve büyük bir takipçi kitlesine sahip olan hesaptan atılan tweetler sonunda diziye dönüştürüldü. Chicago Party Aunt dizisi, Witaske'nin yanı sıra Jon Barinholtz ve Katie Rich'in yaratıcılığında yazıldı ve çekildi.

    Şikagolu Partici Teyze olarak da bilinen Diane Dunbrowski'ye odaklanıyor. Yetişkin olmanın beraberinde getirdiği sorumluluklardan kaçan Diane için hayat büyük bir partidir. Profesyonel bir baş belası olan Diane, kendini bulmaya çalışan yeğeninin üzerine düşer. Chicago Party Aunt'un mottosu, Twitter hesabında da yazdığı gibi "Eğer hayat sana limon veriyorsa, o pisliği Mike'ın limonatasına dönüştür." oluyor.

    Superstone ile tanınan Lauren Ash, Diane Dunbrowski'yi seslendiren isim oluyor. Witaske karşımıza Kurt olarak çıkacak. Rory O'Malley, Diane'in yeğeni Daniel'ı; Jill Talley, kontrol manyağı kız kardeşi Bonnie'yi; Ike Barinholtz, Bonnie'nin tatlı ve mülayim kocası Mark'ı; RuPaul Charles, Diane'in işindeki baş düşmanı Gideon'ı seslendirecek.

    Netflix, Chicago Party Aunt'u 17 Eylül'de yayınlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top