Hesabım
    Cobra Kai, 5. Sezon Onayını Aldı

    Cobra Kai'nin 4. sezonunun ardından 5. sezon onayı geldi.

    Netflix'in sevilen dizisi Cobra Kai, 4. sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. 4. sezon Aralık ayı içerisinde yayınlanacak. Ama şimdiden Cobra Kai'ye 5. sezon onayı verildi. Açıklamalara göre 5. sezon prodüksiyonu önümüzdeki sonbahar aylarında Atlanta'da başlayacak.

    Emmy adaylığı bulunan gençlik temalı aksiyon dizisi Cobra Kai, 5. sezon onayını resmi olarak aldı. Cobra Kai 4. sezon 2021'in Aralık ayı içerisinde izleyici karşısına geçecek. Ama görünen o ki, Netflix Cobra Kai'nin hikayesini devam ettirme konusunda fazlasıyla heyecanlı. Cobra Kai, 3 sezonuyla birlikte En İyi Komedi Dizisi, En İyi Dublör Performansı, En İyi Ses Kurgusu, En İyi Ses Miksajı kategorilerinde Emmy'ye aday gösterildi.

    Cobra Kai’nin ilk sezonunda, 1984 yılında gerçekleşen All Valley Karate Turnuvası'nda yaşananların otuz yıl sonrası anlatılıyor. İki dövüşçü de yıllar içerisinde olgunlaşmış ve farklı hayatlar sürmüştür. Zor zamanlardan geçen Johnny Lawrence, geçmişteki günlerine geri dönebilmek için dövüş okulu Cobra Kai’yi yeniden açar ve yeni öğrencilerini eğitmeye başlar. Johnny Lawrence ve Daniel LaRusso arasındaki rekabet ise yeniden kızışacaktır.

    Cobra Kai'nin oyuncu kadrosunda William ZabkaRalph MacchioXolo Maridueña, Gianni DeCenzo, Tanner BuchananJacob BertrandMartin Kove, Mary Mouser, Courtney HenggelerPeyton List ,Thomas Ian Griffith gibi isimler yer alıyor. Sony Pictures Television'ın yapımcısı olduğu Cobra Kai'nin yazar ve yürütücü yapımcıları arasında Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg bulunuyor. 5. sezon için henüz bir yayın tarihi belirlenmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top