Hesabım
    Kaan Müjdeci İmzalı Yıldız Kadrolu "Hamlet"ten Fragman!

    Gain dizisi Hamlet'in fragmanı yayında!

    Farklı formatıyla dikkatleri üzerine çeken dijital streaming platformu Gain'in yeni dizisi Hamlet'ten resmi bir fragman paylaşıldı. Gain ve Asteros Film'in ortaklığında hayata geçirilen ve Shakespeare'in eserinden uyarlanan Hamlet'e Kaan Müjdeci imzasını attı.

    Kaan Müjdeci'yi ilk olarak dünya çapında başarı yakalayan Sivas filmi sayesinde tanıma imkanı yakalamıştık. Ardından Müjdeci'nin Kapalı Gişe: Türkiye'de Tekelleşen Film Dağıtımı belgeseli gösterildi. İguana Tokyo isimli filminin hayata geçirildiği haberleri uzun süre önce yayılmış, ancak filmden yakın zamanlarda haber alınamamıştı. Bu sırada Kaan Müjdeci, Hamlet ile karşımıza çıktı.

    Yaşanmış bir hikayeden uyarlanan Hamlet, Büyükada’daki “fayton krallığı” üzerinden hayatın çarpıcı gerçeklerine ışık tutuyor. Bu kez Hamlet, genç bir kadın olarak karşımıza çıkacak. Kınalıada'da 81 at için toplu gömülme yapılacaktır. Bu sırada bir faytoncunun ölüm haberi gelir. Ölen kişinin kızı, babasının katilini bulmak için tüm şüphelileri televizyondaki bir programa çıkaracaktır. Hamlet'in yıldız oyuncu kadrosunda Elit İşcanErdal BeşikçioğluŞebnem BozokluHatice AslanAhmet Rıfat ŞungarMurat KılıçÇiğdem Selışık OnatCihat TamerSerdar Orçin, Emrullah Çakay, Ozan Çelik, Kutay Sandıkçı, Çiçek Acar ve Mustafa Alabora yer alıyor.

    Hamlet, Ekim ayı içerisinde Gain'deki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top